Oh, my love, my darling!

De Unica.ro, pe

Fii inspirata si canta-i o balada romantica, la ureche, chiar daca nu neaparat la Vama Veche. Pana atunci …
Oh, my love, my darling!Fii inspirata si canta-i o balada romantica, la ureche, chiar daca nu neaparat la Vama Veche. Pana atunci, ca sa fii sigura ca „trilurile” tale ii vor fi pe plac, afla mai bine cum sa ii vii de hac. Pe de-a intregul!

Narcisistul
Cum este el: Cea care doreste sa ii atraga atentia trebuie sa se pozitioneze in apropierea oglinzilor, apelor curgatoare sau ferestrelor.
Cum iubeste el: Anuntul sau de contact ar putea suna: Caut bomba sexi functie de auto-orgasm, care sa urle de dorinta la vederea corpului meu atletic uns cu crema autobronzanta si care sa se simta foarte norocoasa ca ma poate atinge.
Cum il pui pe jar: Lasa-l sa fie in centrul atentiei la toate iesirile oficiale, insa nu si in pat. Aici tu esti obiectul adoratiei. Sfat: Fa-i un show in care sa ii prezinti noua ta tunsoare intima in forma de fluture – aici sigur nu va putea sa te concureze!
Vedete care apartin tipului: Robbie Williams si Usher se iubesc in primul rand pe ei.

Romanticul
Cum este el: Apartine unei specii pe cale de disparitie: gentleman-ul
Cum iubeste el: Studiaza femeile precum ar studiaza un meniu de delicatese. Este sensibil si pune dorintele tale inainte de dorintele lui. Dar acest tip de iubit nu se lasa dominat niciodata de pasiune. Chiar si in cele mai fierbinti momente el isi pastreaza neschimbata atitudinea.
Cum il pui pe jar: Propune-i un joc sexual, dar care sa nu implice bataia. Ce zici de un blow-job la rece cu un cub de gheata! Va uita cu siguranta toate regulile de bune maniere.
Vedete care apartin tipului: Doi monstri sacri ai genului: Orlando Bloom si Jude Law.

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!