Modalitati haioase sa scapi de stres

De Unica.ro, pe

Daca tot ai dai click pe acest articol, cu siguranta ai nevoie de putin ajutor… ca sa scapi de stres, bineinteles.
Modalitati haioase sa scapi de stresDaca tot ai dai click pe acest articol, cu siguranta ai nevoie de putin ajutor… ca sa scapi de stres, bineinteles.

Pasul 1
Asculta, tare!, melodia „Girls just wanna have fun”. Si canta si tu versurile sau incearca sa te prostesti in fata oglinzii. Daca prin preajma ta sunt si prietenele cantati toate, imaginati-va ca sunteti in generala si ca v-ati horarat sa chiuliti de la scoala.

Pasul 2
Joaca-te la calculator. Zuma, Solitaire, Sim City. Alege-ti un joc de care stii ca te deconecteaza. Permite-ti sa faci asta chiar si la birou, pentru celmult jumatate de ora, daca stii ca dupa aceea te vei simti mai bine.

Pasul 3
Fa-ti timp si vizioneaza o comedie. Sau un desen animat. Gandeste-te: de cand nu ai mai mers la fil si de cand nu ai mai ras in hohote? Noi iti recomandam si desenele animate, pentru copila din tine!

Pasul 4
Da iama intr-o librarie, cumpara-ti culori si niste coli. Intoarce-te acasa si pune-te pe desenat. Da frau liber imaginatiei si gandeste-te ca ai de picat un tablou maiestuos. Cu siguranta vei uita de toate problemele de la serviciu. Poate vei descoperi ca ai talent…

Pasul 5
Danseaza. Danseaza si iar danseaza. Fa cursuri de dans, danseaza acasa, cu prietenele, cu iubitul, cu familia. Se zice ca dansul e eliberator – trebuie sa fie un miez de adevar, din moment ce tot mai multa lume apeleaza la dans pentru eliberarea stresului.

TEXT: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!