Moda 2013: Rochiile metalizate fac senzaţie la Cannes

De Erika Chivu pe

Rochiile din materiale peliculizate, cu aspect metalic, fac senzaţie pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes. Nu ezita să porţi şi tu o astfel de piesă!
Dacă eşti invitată anul acesta la o petrecere glam sau la o nuntă, nu ezita să porţi o rochie din material peliculizat, cu aspect metalic sau o rochie cu aplicaţii – mărgele, pietre, paiete – argintii sau aurii.
La Festivalul de Film de la Cannes fac senzaţie zilele acestea rochiile peliculizate, purtate de multe vedetele care au defilat pe covorul roşu.
Poze: Uite ce rochii a mai creat Bianca Drăguşanu
La una din petrecerile prilejuite de festival, topmodelul Barbara Palvin a purtat o rochie metalizată mini peste care şi-a pus un sacou negru, asortat cu pantofii în aceeaşi culoare. Tot pe argintiu a mizat şi Petra Nemcova, un alt model celebru. Ea a purtat la premiera filmului „Ma vie avec Liberace”, o rochie cu mâneci lungi şi decolteu adânc cu inserţii din voal alb pe poale.
cannes 2013 rochii metalice
La acelaşi eveniment a participat şi Rosario Dawson, care a purtat o creaţie aurie plină de pietre şi paiete dispuse cu mult bun gust.
De altfel, multe din invitatele mai mult sau mai puţin faimoase au purtat rochii metalizate la premierele şi petrecerile de la Cannes. Dintre toate ţinutele, cele strălucitoare au fost cele care au atras cele mai multe priviri admirative. Fii sigură că nici tu nu vei trece neobservată dacă porţi o astfel de rochie anul acesta!
cannes 2013 rochii metalice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro