Cum să alegi ochelarii de soare potriviţi

De Unica.ro pe

Modelele cu forme supradimesionate sau cele cu accente retro sunt vedetele verii 2013. Iată cum să alegi ochelrii de soare potriviţi pentru tine!
Ochelarii de soare sunt, cu siguranţă, accesoriul ce nu trebuie să lipsească din geanta niciunei împătimite de modă. Aleşi în  funcţie de fizionomie, dar şi de stilul vestimentar, aceştia sunt un accesoriu care poate completa şi transforma cu succes orice ţinută.

Ochelarii de soare, accesoriul verii

Tocmai din acest motiv, stiliştii recomandă adoptarea unui stil îndrăzneţ în accesorizare, care să ţină cont mai puţin de regulile de asortare. Potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care să dea un aer unic ţinutei, dar care să ofere, în acelaşi timp, protecţia necesară împotriva razelor de soare.
ochelari de soare
Ochelari de soare cat eyes retro Meli Melo – 29,99 lei

Imaginaţia poate fi lăsată liberă în acest sezon, pentru a obţine combinaţii interesante şi îndrăzneţe de culori şi forme. Totuşi, din geanta numănui nu trebuie să lipsească ochelarii de soare în stil retro, care pot fi combinaţi cu o ţinută vintage, cât mai lejeră şi feminină. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservaţi şi ar aduce un accent chic oricărei ţinute”, a declarat Oana Lazăr, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

Pentru a face alegerea potrivită în achiziţionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important să se ţină cont de fizionomie.
Cum să alegi ochelarii de soare potriviţi
Ochelari de soare aviator, 49,99 lei
 

Cum alegi ochelarii de soare în funcţie de forma feţei

– În cazul unei feţe ovale sunt potriviţi ochelari cu lentile late, linie evidenţiată cu precădere de modelele cu accente retro.
– Dacă faţa are o formă rotundă, atunci, cea mai potrivită alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisică.
– Modelul aviator, formă de ochelari foarte populară în acest moment, este recomandată celor care au o fizionomie a feţei uşor triunghiulară. Astfel, vor fi scoase în evidenţă liniile feţei şi se va accentua stilul personal.
ochelari de soare
Ochelari de soare Animal Print Meli Melo – 29,99 lei

”Dacă se va ţine cont de aceste câteva reguli în alegerea ochelarilor în funcţie de forma feţei, atunci orice împătimită de modă se va putea alinia tendinţelor noului sezon. Îmbinarea culorilor şi a imprimeurilor va veni apoi natural, ca parte a inspiraţiei şi a stilului personal”, este de părere Oana Lazăr, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro