Materialele peliculizate, senzaţia acestui sezon

De Diana Sorescu, pe

A venit frigul, iar shoppingul e parcă mai plăcut acum! Sezonul acesta, pe lângă toate celelalte recomandări, cumpără-ţi neapărat măcar un articol din material peliculizat!

Material peliculizat

 
Acest tip de material este uşor metalic, iar procedeul de realizare poate fi diferit. Fie prin vopsirea ţesăturii, prin inserţii de lame sau porţiuni strălucitoare, ori prin peliculizarea lui.
 
Frumoasa Taylor Swift a purtat ieri, la lansarea parfumului ce-i poartă semnătura, o superbă rochiţă aurie. Diva a combinat creaţia cu o pereche de pantofi decupaţi ton sur ton şi un ruj roz intens, totul pentru un look glamour.
 
Jeanşii pe care îi poartă Fergie sunt un item cu personalitate. Pentru că sunt stropiţi cu foiţă aurie, cântăreaţa i-a mixat cu tricou, vestă de piele, platforme şi geantă, toate negre, tocmai pentru ca blugii să iasă în evidenţă.
  Jennifer Lopez arată fabulos cu doar 3 piese vestimentare: pantaloni de piele cu fermoare argintii, pantofi negri cu ţinte, Louboutin, şi un tricou croşetat metalizat. Şi ghici ce? Puloverul este H&M şi poate fi găsit şi în magazinele din România!
 
Charlize Theron a compus o ţinută de seară extrem de elegantă, unde piesa cheie este blazerul argintiu, peliculizat.
 
Actriţa a combinat un top alb simplu, lărguţ, cu o pereche de leggings de piele, botine decupate şi un superb blazer argintiu. Pentru o notă ultra-elegantă,
Charlize a adăugat şi un colier statement somptuos, cu pietre scumpe.
 
Tu ai în şifonier vreun articol vestimentar din material peliculizat?
 
Materialele peliculizate, senzaţia acestui sezon
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!