Making of: Cum se naşte o colecţie Rhea Costa

De Viva.ro, pe

Laura Cosoi, Malvina Cservenschi, Raluca Lăzăruţ şi Gabi Szabo sunt doar câteva dintre vedetele care aleg să îi poarte creaţiile. Am vizitat atelierul Andreei Constantin în momentul în care tocmai finaliza colecţia Rhea Costa Toamnă/ Iarnă 2013-2014.
Când intri în showroom-ul ei aflat la primul etaj al unei vile vechi din strada Popa Nan, simţi că ai păşit într-o lume în care tim­pul se scurge mai lent. Dintr-o cameră cu birouri se aude în surdină vocea lui Yves Montand, pe acordurile melan­colice ale cântecului „Sur le Ciel de Paris”, iar într-o altă încăpere o doamnă blondă probează o rochie pastel care îi scoate în evidenţă formele. În jurul meu sunt expuse tot felul de ro­chii – din dantelă, mătase, tul, cu apli­caţii sau brodate, exact cum mi-aş dori să arate şi dressingul meu.
Pe Andreea Constantin, designerul şi proprietarul brandului Rhea Costa, o găsesc în atelierul de la mansardă, unde o ajută pe Malvina Cservenschi să probeze câteva rochii.

Ajutata de Andreea Constantin, Malvina Cservenschi probeaza o rochie din piele si dantela din noua colectie Rhea Costa Toamna Iarna 2013-2014.

Sunt piese din colecţia Toamnă/ Iarnă 2013-2014, pe care tocmai o finalizează şi pe care urmează să o prezinte la târgul „Who’s Next Paris”. Capitala Franţei nu este însă primul pas în promovarea colecţiei, pentru că o parte din cele 44 de ţinute pregătite pentru următorul sezon rece a plecat deja la Milano.
Vezi continuarea şi mai multe poze pe viva.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!