Lucruri la comun

De Unica.ro, pe

Aceste surori chiar impart o groaza de lucruri: hainele preferate, bijuterii, pantofi si ocazional …
Aceste surori chiar impart o groaza de lucruri: hainele preferate, bijuterii, pantofi si ocazional unii barbati…

Era al meu? Era al tau? Nici ele nu mai stiu deoarece s-au obisnuit sa imparta totul. Asa este si in cazul lui Haylie si Hillary Duff. Ele nu isi impart cu placere doar bijuteriile, ci si hainele. „Dulapul meu cu haine ii apartine si lui Hillary, si invers.”, declara Haylie. Si surorile Hilton isi impart frateste lucrurile: „Eu si cu sora mea suntem cele mai bune prietene”, spune Paris, care din cate se vede o lasa din cand in cand sa ii poarte pantofii. La surorile Simpson dragostea de sora merge chiar si mai departe Jessica consolandu-l pe tipul parasit de Ashlee.

Lucruri la comun
Cerceii – „Invidie sau gelozie, nu cunoastem aceste notiuni”, declara Haylie. Tocmai de aceea ea ii imprumuta cu placere surioarei sale cerceii sai rotunzi.

Lucruri la comun
Lantul – Mary-Kate colectioneaza bijuterii vechi si a achizitionat recent acest colier de la Neil Lane din L.A. Ashley cu siguranta s-a bucurat mai ales ca are si ea voie sa il poarte.

Lucruri la comun
Ochelarii – Peaches este cea mai tanara styleicon a Marii Britanii si sora ei Pixie o urmeaza indeaproape. Cu ochelarii Ray Ban ambele au starnit comentarii.

Lucruri la comun
Au fost cu acelasi tip! – Dragoste de sora: Chiar daca Ashlee o copiaza in general pe Jessica, Wilder Valderrama a fost descoperirea ei. In 2005 ea s-a cuplat cu Wilmer, si un an mai tarziu sora sa flirta cu el.

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!