(P) Lora si Ionuț Ghenu fascinați de colecția pentru anotimpul rece Nike Weatherized

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 15:26

’’Mi se pare o combinație foarte cool să foloseșești încălțări sport la un outfit casual cu accente elegante. De cele mai multe ori imi aleg sneakersi Nike din colectiile Nike Sportswear sau Jordan. Cei mai cool!  Cât despre outfitul complet pentru anotimpul rece, este minunat că poti avea si mănuși Nike, protecție pentru gât și urechi. Colecțiile lansate sunt foarte tari și e o plăcere să le combini, ai nevoie doar de puțină imaginație!’’

Lora și iubitul ei se sfătuiesc totdeauna în privința hainelor și colecția Nike Weatherized le-a prilejuit celor doi petrecerea unor momente minunate împreuna, alături de brandul lor preferat, într-un shooting realizat pentru lansarea colectiei, în care au testat în condiții de outdoor produsele din colecția de iarna 2021-2022

’’Eu și Ionuț suntem fani Nike de mult timp. Odată cu propunerea participării noastre în Asia Express am știut că vom avea nevoie de echipament performant care să ne ajute în curse. 

(P) Lora si Ionuț Ghenu fascinați de colecția  pentru anotimpul rece Nike Weatherized

Așa ne-am cunoscut cu echipa Nike. Voiam un partener competitiv, un brand care să susțină o anumită tipologie și de aceea ne-am potrivit foarte bine. Lor le-a plăcut foarte mult de noi, nouă de ei și asta ne-a făcut să începem să colaborăm. Dincolo de beneficiile clare și calitatea excepțională a produselor, asocierea cu un brand ca Nike ne onorează. 

Când s-a difuzat emisiunea, echipa Nike din Romania a fost impresionată de spiritul nostru competitiv și au considerat că asocierea, în calitate de ambasadori ai brandului în Romania, este potrivită cu valorile promovate de acesta. 

Este un proiect comun și mă bucură că amandoi suntem promotorii unui brand sportiv de renume mondial, cum este Nike. ’’

Colecția Nike Weatherized pentru anotimpul rece, propune articole de îmbrăcăminte special create pentru vreme umedă, ploioasă sau chiar ninsoare, echipamente pentru antrenament tip fitness si modele cool de purtat in timpul liber, versatile, care pot fi adaptate ușor oricărui outfit 

Topurile cu mânecă scurtă sau mânecă lungă, combinate cu pantaloni scurți de alergare sau colanți arată senzațional. În plus, tehnologia înglobata în țesatură ajută la respirabilitatea pielii și la eliminarea umezelii – lucruri esențiale atunci când faci mișcare, mai ales în aer liber. Straturile de bază Nike Dri-FIT sunt construite special pentru a dispersa umezeala spre suprafața superioară, astfel încât să se evapore mai repede. 

În timp ce partea superioară a corpului se încălzește în timpul alergării, extremitătile, capul și mâinile, se vor răcii și vor genera o stare de disconfort. Manușile de alergare sunt uneori trecute cu vederea și nu li se acordă importanța pe care o au în protejarea mainilor. Mai mult chiar, au vârfurile degetelor cu silicon pentru ecrane tactile, astfel încât nu trebuie să scoateți mănușile de fiecare dată când verificați telefonul mobil. Din echipamentul de alergare nu trebuie sa lipseasca articolele de protecție pentru cap, urechi si gat, avand la baza tehnologie Dri-FIT, pentru a menține temperatura uniforma a întregului corp pe perioada alergării.

Din colecția Nike Weatherized fac parte si pantofii de alergare, Nike Air Zoom Pegasus Shield, cu care  te poți antrena indiferent de anotimp. Este pantoful ideal de care ai nevoie în condiții de frig si vreme umedă. Designul și proprietățile hidrofuge ajută la menținerea piciorul uscat, chiar și în cele mai neprielnice condiții meteo, astfel încat să nu renunțam la programul zilnic de alergare sau antrenament în aer liber. Tracțiunea puternică vine din aderența sporită a tălpii, inspirată din tehnologia anvelopelor auto pentru anotimpul rece. Microcanelurile aderă la drum, în timp ce formele multidirecționale ajută la scurgerea apei de pe talpă pentru a facilita contactul perfect cu pavajul și a împiedica alunecarea.

Iată ce spune Lora: ’’ Este excelent ca îi pot folosi si iarna pe vreme rea si că au talpa construită în așa fel încât să reducă la minimum riscul de a-ți luxa glezna. Mă ajută foarte mult să alerg în sigurantă, iar pentru mine asta este foarte important, având în vedere că am avut accidentări grave la ambele glezne in trecut.’’

 Colecția Nike Weatherized, poate fi achiziționată din rețeaua magazinelor Nike din: Mega Mall Bucuresti, AFI Cotroceni Bucuresti, AFI Brasov, Iulius Town Timisoara și Iulius Mall Cluj.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!