Laurette, mâine seară la „Dansez pentru tine”. Vezi cine mai dansează!

De pe

Vineri seara, în ringul de la Dansez pentru tine îşi face intrarea o apariţie exotică: frumoasa Laurette păşeşte în competiţia visurilor de la ProTv. Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener îi va fi nimeni altul decât fratele ei.
Dacă alţi copii de vârsta lor îşi petrec timpul liber la joacă, Sandra, Ioana, Ştefan şi Alexandru nu au vreme de îndeletniciri tipice vârstei lor, deoarece greutăţile cu care se confruntă zilnic i-au maturizat.
Copiii învaţă excepţional, Sandra a ajuns în faza naţională la Olimpiada de română şi matematică. A mers chiar la olimpiada de engleză şi de franceză, animată de gândul că cine are carte are şi parte şi că, într-o zi, cunoştinţele ei vor umple lipsurile cu care se confruntă azi întreaga familie. Toţi copiii sunt decişi să reuşească în viaţă, deşi acum locuiesc împreună cu mama şi cu bunica lor într-o cameră de cămin de nefamilişti.
Încă o pereche care a demonstrat că are talent va intra în ringul de la Dansez pentru tine, tot pentru un scop nobil. Cristian Gog, câştigătorul celui al doilea sezon al emisiunii Românii au talent şi Dana de la Titanii Funky Fresh dansează pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa. Vesel şi cu o poftă de viaţă care trece sticla de fiecare dată şi ajunge până în sufletul telespectatorilor, Tudorel a avut şi are un trai foarte greu.
Tatăl lui a murit atunci când era mic, iar mama lui l-a dat la casa de copii pe când avea doar şase ani, iar explicaţia acestui gest nu a primit-o nici până astăzi. Instituţionalizat fiind, Tudorel a trecut prin multe încercări, iar în clasa a VIII-a a fugit din orfelinat, sătul de bătăile pe care le tot primea de la cei mari. Tânărul şi-a dorit dintotdeauna să ducă o viaţă normală şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru asta, a lucrat tot ce s-a ivit, numai să facă un ban cinstit.
Acum, Tudorel lucrează în Tulcea la salubrizare, câştigă 700 de lei lunar şi trăieşte într-o cameră din căminul muncitoresc, împreună cu alte trei persoane. El spală în continuare maşini, pentru a câştiga un ban în plus, deoarece visul lui este să strângă 5000 de euro, cu care ar reuşi să-şi cumpere o garsonieră mică.
Seara debutează în forţă, cu o călătorie prin toată lumea, plină energie şi culoare, pentru că se dansează folclor international. În aceeaşi ediţie,pasiunea învăluie ringul de dans, iar perechile ramase în competiţie vor fi nevoite să transmită cât mai multă senzualitate: se va dansa tango, în regim de concurs.Emoţiile concurenţilor şi-ale vedetelor vor fi pe măsură, pentru că este ştiut faptul că acest stil este unul foarte dificil, iar notele juraţilor vor fi dezvăluite abia la finalul emisiunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!