Video: Lady Gaga a debutat ca model

De Erika Chivu pe

Extravagantă ca de obicei, Lady Gaga şi-a făcut debutul pe catwalk într-o prezentare Thierry Mugler, de la Paris Fashion Week. Iată ce a purtat!
Cum prietenul şi stilistul ei, Nicola Formichetti, este noul director de creaţie al casei de modă Thierry Mugler, era de aşteptat ca Lady Gaga să apară şi ea într-o prezentare de modă. Asta s-a întâmplat aseară, în cadrul Paris Fashion Week, unde Gaga a fost vedeta prezentării Thierry Mugler.

Cum artista nu putea să fie altfel decât ieşită din comun, ea şi-a făcut apariţia pe catwalk într-un nor de fum de ţigară.

La prima ieşire, Gaga a purtat o fustă strâmtă din piele cu top din voal, pălărie neagră şi două cozi blonde, lungi. Deşi a apărut pe podium alături de modele faimoase, ea s-a descurcat de minune. Ba chiar se poate spune că a mers mai bine pe platformele uriaşe decât modelele de meserie.

Video: Lady Gaga a debutat ca model

La a doua ieşire, Gaga a fost mireasa colecţiei, evident o mireasă extravagantă, îmbrăcată într-o rochie lungă şi strâmtă, accesorizată cu o pălărie mare, platforme incredibil de înalte şi aceleaşi codiţe blonde.

În finalul prezentării, Lady Gaga i-a însoţit pe catwalk pe cei doi designeri responsabili cu colecţia, Nicola Formichetti şi Sebastien Peigne, care au sărutat-o, bucuroşi de succesul prezentării.

Deşi ne vine greu să credem, cei prezenţi în culisele show-ului spun că Lady Gaga avea mari emoţii şi chiar se temea să nu i se facă rău pe podium. „Dacă vărs pe scenă, cu siguranţă atragem atenţia presei”, se pare că i-ar fi spus ea lui Nicola Formichetti.

Video: Lady Gaga a debutat ca model

Urmăreşte filmul de mai jos pentru a vedea prezentarea de modă cu Lady Gaga în rolul principal!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro