La Strada si CharityGift.ro aduc cadoul ideal

De Unica.ro, pe

Parteneriatul dintre La Strada si CharityGift.ro este menit sa imbogateasca oferta site-ului charitygift.ro …
La Strada si CharityGift.ro aduc cadoul idealParteneriatul dintre La Strada si CharityGift.ro este menit sa imbogateasca oferta site-ului www.charitygift.ro cu noi produse cu design urban, insa cu un pret accesibil. In acelasi timp, toate produsele La Strada cumparate prin CharityGift.ro contin o donatie de 10% catre Asociatia MaiMultVerde.

„Nu am ales intamplator Asociatia MaiMultVerde ca beneficiar al celor 10 % din valoarea fiecarui produs pe care compania a ales sa il puna la dispozitia vizitatorilor site-ului. Amploarea proiectelor celor de la MaiMultVerde, dar si numarul mare de voluntari pe care au reusit sa ii mobilizeze in numai un an de la infiintare, ne-au convins ca munca lor nu va fi un foc de paie.” spune Raluca Spataru, reprezentantul La Strada.

Produsele La Strada de pe CharityGift.ro au un design actual, potrivit pentru orice moment al zilei. Cumparatorii pot alege intre 45 de produse care pot fi incadrate in zona de leisure, home, office, dar nu au fost uitati nici cei mici, care vor fi rasfatati cu seturi speciale de colorat.

La Strada ocupa pozitia de lider in top-ul furnizorilor de profil si este autorul colectiilor de cadouri de afaceri si materiale promotionale corporate pentru cele mai importante companii multinationale prezente pe piata romaneasca. Dorinta de a pune intotdeauna la dispozitia clientilor obiecte a caror utilitate este completata de forme frumoase ?i distincte i-a indreptat catre zona de design de obiect, La Strada fiind reprezentantul exclusiv in Romania pentru branduri reprezentative la nivel international in zona cadourilor de afaceri precum ADDEX Design, LEXON, NAVA Design, etc.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!