Katy Perry: Top 3 ţinute oribile de pe covorul roşu

De Diana Zagrean, pe

Katy Perry este tânără, frumoasă şi are lumea la picioare. Ar trebui să arate impecabil la toate evenimentele la care participă, dar uneori pare că şi-a uitat simţul estetic acasă. Iată un top 3 ţinute oribile de pe covorul roşu în care Katy Perry arată hidos.
 

Gala Grammy dedicată trupei The Beatles: Cuvertura înflorată

Toată lumea râdea de Kim Kardashian când a apărut pe covorul roşu într-o rochie înflorată, ca o cuvertură de canapea.
Katy Perry: Top 3 ţinute oribile de pe covorul roşu
Se pare că frumoasa Katy Perry a îndrăgit modelul lucios şi plin de flori atât de mult, încât a decis să poarte chiar o cuvertură la Gala intitulată simbolic „The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles/ Noaptea care a schimbat America: un salut de la Grammy către Beatles”.
Oare când era mică îşi dorea să fie supererou şi făcea din cuverturile mamei pelerină? Cam aşa arată.
 

Gala Premiilor Grammy 2014: O perdea, asortată la tema muzicală

Katy Perry: Top 3 ţinute oribile de pe covorul roşu
Poate că şi-a dorit să fie din nou mireasă, poate că a vrut să acopere câteva kilograme în plus, sau poate că doar a vrut să fie în temă cu premiile muzicale Grammy.
Oricare ar fi adevărul, Katy Perry a reuşit să apară din nou într-o ţinută oribilă, o rochie care o face grasă şi o perdea, toate 3 în 1.

Balul de iarnă al UNICEF: Covorul persan

Katy Perry: Top 3 ţinute oribile de pe covorul roşu
Katy Perry nu a început tradişia ţinutelor oribile la premiile Grammy, ci a mai apărut în astfel de „minunăţii” şi la Balul de iarnă al UNICEF, din New York.
Poate pentru că era frig afară, sau poate pentru că are o slăbiciune pentru rochiile urâte, din materiale brodate dubios şi care arată ca o cuvertură sau un covor persan cu pelerină, cântăreaţa a purtat asta la gală.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!