Kate Moss, ambasadoarea stilului londonez

De Andra Pecingina, pe

Kate Moss şi Victoria Beckham, două din cele mai recunoscute fashion icons pe plan internaţional au participat aseară la decernarea premiilor Consiliului Britanic pentru Modă. Kate Moss a făcut furori într-o creaţie lungă trasparentă din mătase împodobită cu aplicaţii negre lucioase şi accesorii de inspiraţie rock. Ei i-a revenit premiul „London 25”, votul publicului a decis că modelul de 35 de ani este din nou cea mai bună ambasadoare a stilului londonez în lume.

Ca de obicei, Victoria Beckham a purtat una din creaţiile din colecţia sa pentru primăvară-vară 2010, iar look-ul cu umeri împodobiţi în stilul anilor ’80 a fost completat de o coafură împletită.

Consiliului Britanic pentru Modă a acordat premiul designerul anului lui Christopher Bailey, directorul creative al casei de modă Burberry. Modelul anului a fost desemnată fiica cea mică a starului rock Mick Jagger, Georgia-May Jagger.

Premiul pentru realizări extraordinare în designul vestimentar a fost înmânat creatorului John Galliano şi colecţia anului în Marea Britanie este acum cea semnată de Christopher Kane.

La decernare au mai fost prezente celebrităţi ca Vivienne Westwood, Claudia  Schiffer, Eva Herzigova, Natalia Vodianova, Olga Kurylenko, Twiggy Larson şi Daisy Lowe.

Vezi mai multe imagini cu cei premiaţi în cadrul British Fashion Awards în galeria noastră foto!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!