In Treatment, un nou serial

De Unica.ro, pe

HBO Europa Centrala (HBO CE) si Dori Media Distribution GmbH au incheiat un …
In Treatment, un nou serialHBO Europa Centrala (HBO CE) si Dori Media Distribution GmbH au incheiat un contract pentru achizitia de catre HBO CE a drepturilor de a produce pe plan local formatul serialului de televiziune israelian „Be’Tipul”. Formatul original din Israel a fost adaptat si produs de HBO US sub cunoscutul titlu ‘In Treatment’.

Serialul original HBO, ‘In Treatment’, din distributia caruia face parte Gabriel Byrne in rolul Doctorului Paul Weston, este o drama multipremiata cu Emmy si Globul de Aur si este bazat pe productia israeliana extrem de aclamata de critica specializata, ‘Be ‘Tipul’, creata si produsa de Hagai Levi.

HBO Europa Centrala a obtinut drepturile de a produce serialul pentru urmatoarele teritorii: Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Romania si Moldova. HBO CE va produce versiuni locale ale acestui serial pentru a le difuza in tarile respective. Levi va colabora cu HBO CE in calitate de producator executiv al acestor productii locale.

Productia originala HBO ‘In Treatment’ il are ca personaj central pe Paul Weston (Gabriel Byrne) in rolul unui psihoterapeut si aparent un om dedicat familiei, a carui viata personala si profesionala este pe cale sa fie complet distrusa. Fiecare episod din ‘In Treatment’ constituie cate o sedinta de terapie individuala intre Paul unul dintre pacientii lui. HBO SUA a difuzat primul sezon din ‘In Treatment’ intr-un mod special, in fiecare seara de luni pana vineri, fiecare dintre cele 5 episoade concentrandu-se pe cate un pacient cu exceptia zilei de vineri, in care doctorul Weston simte nevoia sa isi viziteze propriul psihoterapeut, Doctorul Gina Toll (in interpretarea actritei Dianne Wiest).

Linda Jensen, CEO (Chief Executive) HBO Europa Centrala a declarat:
„Suntem extrem de incantati ca am obtinut drepturile pentru ‘In Treatment’ prin Dori Media Group, si suntem nerabdatori sa incepem productia acestui serial premium. Versiunea Americana ne impune un standard foarte ridicat atat al productiei cat si al distributiei, suntem siguri ca vom reusi sa-l atingem la nivel local”.

Jose Escalante, Presedinte si General Manager al Dori Media Distribution precizeaza: „Interesul pentru acest format a fost foarte mare in Europa. Dorim ca HBO Europa Centrala sa aiba mult success cu productile lor originale.”

Acest format se afla sub licenta Sheleg Productions Ltd. ‘In Treatment’ este bazat pe seria ‘Be ‘Tipul’ creat de Hagai Levi impreuna cu Ori Sivan & Nir Bergman.

Distributie: Dori Media Distribution GmbH

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!