Haine la modă care îți afectează spatele

De Consuela Stratulat pe

Femeile fac orice pentru a arăta bine, dar uneori, pasiunea pentru modă le pune în pericol sănătatea. Află ce haine îți dau dureri de spate.
Pantalonii prea strâmți și fustele conice îți pot afecta mușchii și articulațiile la fel de mult cum o fac tocurile sau gențile grele, potrivit Daily Mail.

Fusta conică

Fusta conică este una dintre cele mai sexy piese vestimentare și este nelipsită din garderoba multor femei. Specialiștii susțin, însă, că îți afectează spatele, pentru că nu permit genunchilor să se îndoaie. Dacă porți des fusta conică, riști să îi deformezi spatele, cu timpul, și să te alegi cu o cădere de mușchi sau o hernie de disc.

Lenjeria modelatoare

Lenjeria modelatoare face miracole pentru corpul tău, dar pentru spatele tău nu este atât de bună. Pe lângă faptul că vei respira cu greu, nici nu te vei mișca foarte bine. Lenjeria modelatoare pune presiune pe spate și te poți trezi cu probleme serioase cu timpul.

Colierele grele

Gâtul are scopul de a purta greutatea capului, iar dacă adaugi un colier greu, vei crește tensiunea gâtului, îți vei schimba postura și vei atrage probleme ale spatelui.

Tocurile înalte

Nu mai este un secret pentru nimeni că tocurile înalte nu sunt bune pentru spatele tău. Îți slăbesc mușchii coapselor și duc la apariția unor probleme ale genunchilor și dureri de spate. Nu petrece foarte mult timp pe tocuri și alege, în schimb, pantofi confortabili.

Sutienele care nu ți se potrivesc

Sutienele dedantelă sunt foarte sexy, dar îți pun spatele în pericol, dacă le porți des. Încearcă, în schimb, să porți sutiene care îți susțin foarte bine pieptul.

Genți mari

Gențile mari sunt la modă, dar duc la dureri de gât, spate și umeri. Dacă vrei, totuși, să le porți, nu pune foarte multe în ele, pentru a căra cât mai puțin.

Blugi skinny

Blugii care sunt prea strâmți pe talie, șolduri și gambe îți îngreunează mersul și pun presiune pe coapse. Dacă pui și o curea în talie, vei face problema și mai gravă, așa că încearcă să porți cât mai rar blugii mulați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro