Greseli de evitat in… pat

De Unica.ro, pe

E posibil sa nu iti dai seama cand faci vreo greseala. De aceea, e bines a eviti cele mai intalnite …
Greseli de evitat in... patE posibil sa nu iti dai seama cand faci vreo greseala. De aceea, e bines a eviti cele mai intalnite patru greseli legate de placerile din pat. Afla de mai jos despre ce e vorba!

Barbatul stie tot?
Sa te plangi ca barbatul de langa tine nu iti acorda prea multa atentie sau ca nu te intelege ascunde in fapt un egoism latent. Gandeste-te ca nici el nu s-a nascut invatat si, chiar daca a avut experiente anterioase, recunoaste ca suntem diferite si ca avem dorinte diferite. Tot ce trebuie sa faci este sa-i explicit detaliat care iti sunt dorintele.

Detaliile pe care sa le uiti!
Ca sa scapi de prejudecati sau sa tot iti analizezi trupul (ah, nu-I asa ca trupul tau nu arata perfact, mai ales cand te pregatesti sa faci dragoste?) invata sa nu iti mai pui mii de intrebari. Incearca pur si simplu sa te bucuri de momentele de placere, distantandu-te de micile imperfectiuni pe care, oricum, cel de langa tine nu mai are timp sa le observe..

A fi pasiva
Nu astepta ca totul sa vina numai din partea lui. Indrazneste ceva nou, sa pigmentezi relatia voastra. Sunt putine sanse ca el sa te refuse si vei avea sentimental placut ca intr-adevar poti schimba lucrurile.

Orgasm si numai orgasm
E uman sa te gandesti numai la orgasm, mai ales cand esti bombardata cu mesaje sexuale de peste tot. Dar toata aceasta graba si dorinta in a ajunge pe culmuile placerii poate duce la un blocaj. Nu face din asta un tel supreme, caci poti ajunge in situatia de a nu te mai bucura de el. Acorda o atentia sporita preludiului si momentelor de intimidate si situatia va sta cu totul altfel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!