Geanina Ilieş le poartă noroc steliştilor! “Sigur vom marca în seara asta!”

De Unica.ro, pe

Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, va fi prezentă în această seară pe Arena Naţională pentru a susţine echipa Steaua Bucureşti în confruntarea cu britanicii de la Chelsea.
Frumoasa brunetă speră să le ţină noroc şi de această dată românilor, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu două săptămâni, atunci când a urmărit meciul Steaua-Ajax Amsterdam de pe aceeaşi Arenă Naţională, partidă câştigată atunci de bucureşteni.
“Mizez pe români în această seară! După părerea mea, va fi practic o partidă Steaua-Petr Cech, care este unul din cei mai buni portari din lume. Sper ca Torres să continue cursul din această perioadă, având nouă meciuri fără niciun gol. Steaua va marca sigur pe Arena Naţională! Are tot ce îi trebuie: o echipă puternică, ambiţie şi peste 50.000 de spectatori în spate. Are şansa de a scrie istorie pentru fotbalul românesc”, mărturiseşte Geanina Ilieş.
În urmă cu două săptămâni, Geanina Ilieş a participat la meciul Steaua-Ajax Amsterdam, i-a susţinut pe români, a purtat un talisman norocos la gât, iar, întâmplător sau nu, steliştii au câştigat partida. La fel speră ea să se întâmple şi în această seară.
geanina ilies

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro