Cele mai frumoase ţinute de la premiile Country Music

De Diana Sorescu pe

Vedetele nu au nici măcar o zi de pauză! Evenimentele cu ştaif se ţin lanţ aşa că divele trebuie să onoreze cu prezenţa şi să strălucească pe covorul roşu în ţinute cât mai spectaculoase.

Carrie Underwood, Gwyneth Paltrow, Katherine Heigl

Carrie Underwood a avut o apariţie răvăşitoare în rochia cu falduri, volane şi jocuri de volume, creaţie Talbot Runhof. Un minus totuşi pentru materialul folosit în executarea rochiei, unul mat ar fi fost mult mai potrivit.

Fără doar şi poate diva serii a fost Gwyneth Paltrow. Actriţa şi, mai nou, cântăreaţa de muzică country, a ales o rochie îndrăzneaţă de la Atelier Versace.

Materialul stropit subtil cu sclipici, într-un degrade în trei nuanţe, gri, alb, roz s-a mulat perfect pe trupul actriţei. Designul rochiei cu un umăr gol, decupaj pe coapsă şi tăietură amplă pe picior a fost extrem de provocator.

Gwyneth a combinat rochia cu o pereche de pantofi peep toe de la Louboutin.

Actriţa Katherine Heigl a sosit la braţul soţului ei, Josh Kelley. Acesta a înregistrat primul său album de muzică country la începutul anului, iar Katherine a venit să îl susţină.

Ea a purtat o rochie satinată, albastru-cerneală, de la Farah Angsana, iar modelul sirenă şi detaliile de pe bust au avantajat-o.

Cele mai frumoase ţinute de la premiile Country Music

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3