Cele mai frumoase coafuri şi machiaje purtate vreodată la Oscar

De Diana Sorescu pe

Duminică noapte, după ora noastră, începe cea mai aşteptată gală a anului, cea a premiilor Oscar. Iată o restrospectivă a celor mai frumoase coafuri şi stiluri de machiaj pe care vedetele…
… le-au purtat pe covorul roşu.

Natalie Portman, Scarlett Johansson, Beyonce, Angelina Jolie

Natalie Portman a avut o apariţie răvăşitoare la Oscarurile din 2009. Ea a purtat o rochie neconvenţională de la Rodarte, aşa că make up-ul a fost gândit în aşa fel încât să se asorteze cu ţinuta.

Natalie a mizat pe un machiaj accentuat al ochilor, în nuanţe de mov intens şi lila, iar buzele şi le-a răsfăţat cu un gloss sidefat, cu sclipiri de diamant.

Cât despre coafură, Natalie a mizat pe un coc simplu, elegant, de efect.

La premiile Oscar din 2005, Scarlett Johansson a arătat ca o prinţesă urbană.

Buclele delicate de pe frunte, diadema preţioasă şi machiajul regal i s-au potrivit de minune. Rujul roşu mat a fost plusul care a făcut diferenţa.

Tot în 2005, Beyonce a stârnit admiraţia tuturor cu look-ul îndrăzneţ, foarte sexy. Machiajul cat eye a căpătat profunzime datorită liniei sidefate din colţul ochiului, iar blush-ul folosit i-a evidenţia pomeţii într-un mod încântător.

Cât despre coafură, ea a abordat acelaşi stil ca Angelina Jolie, la Oscarurile din 2009: păr cu volum pe calotă, apoi prins uşor la spate, prilej minunat de a etala nişte cercei somptuoşi.

Spre deosebire de multe dive, Angie a mizat de pe un make up minimalist, cu gloss transparent şi gene false. În definitiv, cu aşa trăsături fabuloase, de ce ar avea nevoie de mai mult?

Cele mai frumoase coafuri şi machiaje purtate vreodată la Oscar

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2