FOTO: Ce vedetă are o ţinută oribilă şi arată groaznic pe aeroport

De Diana Zagrean pe

Ghiceşte actriţa de Oscar prinsă într-o ipostază deloc atrăgătoare în timp ce ateriza la Los Angeles cu cei doi căţei ai ei. Vezi ce vedetă arată ca un zombie după un zbor obişnuit.
Actriţa Hilary Swank nu a fost niciodată una dintre apariţiile extrem de sexy, vedeta fiind mai degrabă o tipă veselă, inteligentă, sănătoasă, care are grijă de ea fără să fie un etalon de frumuseţe.
Cu toate acestea, ultima ei apariţie pe aeroportul LAX din Los Angeles a speriat presa americană şi pe fanii actriţei deopotrivă.
FOTO: Ce vedetă are o ţinută oribilă şi arată groaznic pe aeroport
Foarte obosită, cu ochii roşii, părul jumulit şi în ochi, nişte haine lălâi şi închise la culoare, Hilary Swank nu arăta deloc bine la aterizare.
Însoţită doar de cei doi căţei Rumi şi Kai, actriţa s-a chinuit să împingă toate bagajele, care păreau foarte grele.
Citeste si Ghici ce vedetă cântă la microfonul lui Horia Brenciu
Hilary Swank este o mare iubitoare de animale şi un luptător pentru drepturile căţeilor salvaţi din centre specializate de colectare a câinilor vagabonzi.
FOTO: Ce vedetă are o ţinută oribilă şi arată groaznic pe aeroport
Anul trecut, actriţa chiar a participat la astfel de acţiuni la noi în ţară, în Bucureşti, unde s-a implicat în îngrijirea câinilor vagabonzi din adăposturi şi a bătrânilor instituţionalizaţi.
Oare toată această muncă caritabilă a făcut-o să arate atât de obosită?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro