DOs and DON’Ts cand EL e suparat

De Unica.ro, pe

N-are chef de nimic, parca totul il deranjeaza. Prea mult zgomot, glumele tale …
DOs and DON'Ts cand EL e suparat N-are chef de nimic, parca totul il deranjeaza. Prea mult zgomot, glumele tale nu mai par asa de amuzante, mancarea nu e destul de sarata, desi tu ai preparat-o exact asa cum ii place lui, sustine ca il doare capul si se uita pierdut, in gol. Masculul tau are o problema. Ce e de facut?

Talk to me, baby
E genul caruia ii place sa vorbeasca depsre problemele lui? Perfect! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-l inviti pe canapea, sa-ti iei carnetelul si sa asculti. Toarna-i si un pahar cu vin, pentru atmosfera. Ii va fi mai usor sa ti se destainuie.
Nu te grabi sa-i dai sfaturi pana nu a terminat ce avea de spus. Intreaba-l, in primul rand, daca ar avea nevoie de un sfat sau daca, pur si simplu, vrea sa stai langa el. Pe unii ii ajuta simplul fapt ca esti acolo si asculti.

Va rugam, ocoliti zona
Cand EL e suparat, poti sa faci tu orice, ca lui tot nu ii trece. Ba, mai mult, risti sa va certati doar pentru ca e el „cu pata pusa”.
In cazurile acestea, cel mai sanatos si intelept este sa il lasi in pace, sa scoata fum pe nari, sa se calmeze si, atunci cand va simti nevoia, va veni singur la tine si veti discuta.
Nu trebuie sa te superi pe el. Fiecare reactioneaza in felul lui cand are o problema.

TEXT: Iulia Dirzu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!