DJ Wanda, talie de 58 cm! “Ar fi putut fi model!”, spune Stephan Pelger!

De PR, pe

DJ Wanda se poate lăuda cu o siluetă de invidiat şi cu o talie de manechin! DJ-iţa a mixat şi a oferit un adevărat spectacol la petrecerea gazduită de Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, cu prilejul Zilei Naţionale a Germaniei.
Cu această ocazie, DJ Wanda a îmbrăcat o rochie neagră din piele, creaţie a designerului Stephan Pelger, care i-a pus în evidenţă formele de invidiat.
“Lucrez cu Wanda de trei ani şi o consider singura  vedetă de la noi, cu adevărat rebelă. Am fost surprins să constat că măsoară în talie doar 58 de centimetri. Are aceleaşi măsuri ca modele internaţionale.  Wanda îmbracă acum hainele mele direct de pe podium, fără a fi nevoie de ajustări suplimentare. Dacă era cu 8 centimetri mai înaltă, avea toate şansele să devină manechin, unul cu un look special”, declară Stephan Pelger.
DJ Wanda a fost invitată să întreţina atmosfera la acest eveniment, după ce a fost remarcată de soţia Excelenţei Sale Andreas von Mettenheim pe când mixa la o prezentare de modă.
“Soţia Ambasadorului Germaniei m-a văzut la Hilton, la o prezentare de modă, unde puneam muzică. Mi-a zis că are o propunere pentru mine, iar ulterior a venit această invitaţie de a mixa la petrecerea organizată chiar de Ziua Naţională a Germaniei. Am fost onorată de această propunere, iar, după eveniment, atât domnul Ambasador cât şi sotia dumnealui mi-au spus că sunt admiratorii mei şi m-au invitat şi la ei acasă la Berlin. Cu prilejul petrecerii de săptămâna trecută, Excelenţa Sa Ambasadorul Germaniei a celebrat şi 40 de ani de activitate în serviciul diplomatic”, declară DJ Wanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!