A descoperit o comoară în dulapul bunicii!

Când te gândeşti la dulapul bunicii, ai în minte o grămadă vechituri, lucruri prăfuite numai bune de aruncat. Surpriza care a găsit-o însă o tânără din Marea Britanie în garderobul străbunei ei au făcut-o să sară în sus de bucurie.
După moartea bunicii ei în vârstă de 96 de ani, Kerry-Jayne Ryan a descoperit o adevărată comoară în şifonierul acesteia. Sute de rochii vintage, create de renumiţi designeri, păstrate într-o formă admirală tronau în garderoba bunicii ei, una dintre primele dansatoare nud renumitul teatru londonez „Windmill”.

Renee Probert-Price, cunoscută în perioada interbelică drept „Windmill girl”, dar şi pentru petrecerile pretenţioase dedicate înaltei societăţi, a decedat în august, însă rochiile, bijteriile şi accesoriile ei sunt nepreţuite. De la 60 de ani, de teamă că frumuseţea i-a dispărut, bunica lui Kerry-Jayne Ryan nu a mai ieşit din casă, însă pasiunea ei pentru modă a rămas neatinsă, bătrâna comandându-şi rochii exclusiviste de la diverşi designeri în vogă.

Rezultatul? În momentul în care a intrat în dressing-room-ul bunicii, Kerry-Jayne Ryan a rămas fără cuvinte. Cei care i-au evaluat garderoba fostei dansatoare sunt de părere că piesele de epocă valorează de la câteva sute la mii de euro. Fiecare.

A descoperit o comoară în dulapul bunicii!Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!