DEATH DEFYING ACTS

De Unica.ro, pe

Un film ce va fi lansat pe 27 februarire de catre Odeon Cineplex, o fascinanta poveste …
DEATH DEFYING ACTSUn film ce va fi lansat pe 27 februarire de catre Odeon Cineplex, o fascinanta poveste despre arta si misticism.

Povestea filmului
Cand renumitul artist al evadarilor, Harry Houdini, soseste in Edinburgh si ofera o recompensa de 10 000 de dolari oricui ii poate contacta mama pe lumea cealalta, un mediu frumos, dar inselator, si fiica ei care o asista accepta provocarea. In timp ce Houdini petrece un timp cu aceasta femeie misterioasa, e vrajit de sarmul ei si ceea ce incepe ca o in?elatorie devine o treaba mult mai periculoasa.

Atractia se adanceste intre Mary si Harry si el evita s-o arate. Sugarman, impresarul lui Harry, incearca s-o plateasca pe Mary ca ea sa dispara. Cu toate astea, ea a pus ochii pe cei 10 000 de dolari si are sentimente tot mai puternice pentru Harry. Sugarman, determinat sa scape de Mary, ii da cheia de la cufarul lui Harry. In acesta se afla o rochie de mireasa a mamei lui si o poza care arata cat de mult Mary seamana cu ea. Socata, Mary ii spune ca daca o ajuta sa castige banii spunandu-i ultimele cuvinte rostite de mama sa pe patul de moarte, o sa plece. Sugarman ii dezvaluie ca Harry n-a fost alaturi de mama sa cand a murit, spre marele sau regret. Aceasta revelatie o pune pe Mary in impas: sa aleaga banii sau dragostea pentru Harry…
„Dragoste sau bani?”

DESPRE PRODUCTIE
Imbinand realitatea cu fictiunea, drama romantica Death Defying Acts are loc in timpul turneului triumfator in jurul Marii Britanii a adulatului artist in evadari Harry Houdini si a femeii mediu misterioase pe care o intalneste. In 1926, marele artist in evadari e la sfarsitul turneului sau mondial triumfator. Intr-o perioada de mari dezbateri stiintifice, soseste la Edinburgh ca o vedeta si ofera o avere oricui poate face fata provocarii sale pentru medii. Mary McGarvie si fiica ei, Benji, au un numar de music-hall si se hotarasc sa incerce sa-l insele pe insusi marele artist in in?elatorii. In timp ce cei doi artisti se straduiesc sa-si arate valoarea, infrunta cel mai mare risc dintre toate, de a se indragosti.

Scenariul a fost scris pe parcursul mai multor ani de co-scenaristii Tony Grisoni si Brian Ward, a luat amploare si rezultatul n-a fost un film despre Houdini. Tony Grisoni explica: „A pornit de la ideea ca in centrul unui numar de magie exista intotdeauna un public disperat dupa magie reala. Publicul vrea ceva extraordinar, nu ceva obisnuit. Am plecat de la relatia dintre mama si fiica – Mary si Benji – iar Houdini a aparut in poveste mult mai tarziu.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!