David Beckham, panou publicitar pentru Victoria

De Unica.ro, pe

Intai si-a tatuat numele ei in hindusa, astazi Victoria apare goala pe antebratul lui. Victoria a …

David Beckham, panou publicitar pentru Victoria

1. Intai si-a tatuat numele ei in hindusa, astazi Victoria apare goala pe antebratul lui.
2. Victoria a reusit: numarul fanilor sai din Statele Unite ale Americii a crescut simtitor.
3. Victoria isi promoveaza noua colectie de blugi DVB in magazinul Saks Fifth Avenue din Boston.

Dragostea nu mai trece prin stomac, ci prin piele in cazul sotilor Beckham! David i-a facut un cadou inedit nevestei sale…

In sfarsit David Beckham (32) are o noua sarcina: promovarea campaniei sustinute de Victoria. De cand si-a deschis in Brazilia o noua academie de fotbal, el promoveaza in continuu noul proiect al fostei Posh Spice. David poarta tricoul Marc Jacobs creat pentru campania impotriva cancerului de piele pe care apare goala nimeni alta decat sotia lui. Aceasta nu este singura actiune caritabila a Victoriei. Impreuna cu celelalte Spice Girls, ea a participat la spectacolul „Sport Relief Mile 2008”, care ii indeamna pe britanici sa faca mai multa miscare. Se pare ca implicarea lui Posh in astfel de actiuni ii face placere lui David, mai ales ca ea nu uita sa se ingrijeasca si de cei trei copii ai lor Brooklyn (8), Romeo (5) si Cruz (2). David nu s-a oprit doar la purtatul tricoului. Intr-o sedinta care a durat mai multe ore, el s-a lasat tatuat de maestrul Louis Malloy. Tatuajul situat pe antebratul stang o prezinta pe Victoria sub forma unui inger gol.

Victoriei ii este de mare folos aceasta campanie publicitara mai ales ca a abandonat turneul Spice Girls din „motive personale” si isi doreste sa se axeze pe industria modei. Sau poate ca tatuajul este un semn de dragoste pentru bebelusul cu numarul patru! O sarcina poate fi considerata de asemenea un „motiv personal”!

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!