Cuvinte intraznete in asternuturi

De Unica.ro, pe

Sa vorbesti murdar… cu siguranta te poate incita, dar si poate fi cat se poate de intimidant.
Cuvinte intraznete in asternuturiSa vorbesti murdar… cu siguranta te poate incita, dar si poate fi cat se poate de intimidant.

Si intre a vorbi despre sex si a vorbi murdar este, cu siguranta, o diferenta. Sa vorbesti despre sex inseamna sa descoperi placerile iubitului tau. Iar limbajul murdar e „vinovat” pentru cresterea nivelul de excitare a partenerului tau.

Multe persoane considera intimidant limbajul murdar si se grabesc sa spuna „nu”, refuzand sa il foloseasca. Insa ar trebui sa se mai gandeasca la asta. Sa ii soptesti iubitului cateva cuvinte la ureche si vei si fi sigura ca va incepe sa aiba fantezii. Si vorbeste-i incet, pana vei simti ca te doreste. Si nu te grabi. Vazandu-l cum te vrea, din ce in ce mai mult, poate o sa te razgandesti in a folosi limbajul indraznet.

Totodata va trebui sa descoperi ce cuvinte il starnesc pe partenerul tau. Nu poti fi prea agresiva de la inceput, dar poti incerca cel putin pentru o data cuvante mai putin obisnuite si sa fii atenta la reactiile lui. Totodata, iti poti marturisi care sunt cuvintele care te pun pe jar si pe care ai vrea sa le auzi in nopti fierbinti. Nu iti fie frica sa ii spui ca sunt anumite lucruri care iti plac.

Cuvintele poti fi fermecate. Gandeste-te la situatii cand spui: „sunt epuizata”. Nu-i asa ca imediat dupa ce-ai rostit cuvintele, te-ai simtit si mai obosita? La fel se poate intampla si in asternuturi. A spune ca esti excitata te poate ajuta sa te simti si mai bine. Indrazneste sa accepti cuvintele si profita de placerile pe care ti le pot aduce!

TEXT: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!