Cum se poartă haina de blană. Inspiră-te de la celebrităţi

De Sandra S. pe

Aşa cum şi iarna a revenit, şi haina de blană se poartă din nou. La plimbare, la shopping sau chiar pe covorul roşu, vezi ce vedete au optat pentru blană şi cum au asortat-o!
Haina de blană este un lux pe care nu toată lumea şi-l poate permite – cât timp este vorba de blană naturală. Pe de altă parte, cea falsă este mai ieftină, însă nu toate femeile ştiu cum s-o poarte.

Un look cât mai simplu

Ca să poţi purta cu succes o haină de blană, ar trebui să păstrezi restul ţinutei cât mai simplă. Haina de blană este un articol destul de evident, aşa că nu este nevoie să porţi mai multe deodată.
Cum se poartă haina de blană. Inspiră-te de la celebrităţi
Dacă nu vrei să porţi o haină de blană încă de la început, de teamă că poate nu ţi-ar sta bine, atunci încearcă mai întâi accesorii din blană. O vestă pe care s-o porţi cu o rochie la un eveniment special sau doar un fular de blană. Vezi cum îţi stă şi dacă te simţi bine.
Cum se poartă haina de blană. Inspiră-te de la celebrităţi

Nu purta haine largi cu blana

Ca să nu arăţi mai mare decât eşti, evită să porţi haine largi cu jacheta de blană. Aceasta oricum este mare, aşa că nu vrei s-o combini cu alte articole vestimentare la fel de mari.
Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro