Cum accesorizezi ţinutele de ocazie

De Libertatea pentru femei pe
Când alegi accesoriile pentru o ţinută de ocazie există riscul să-ţi încarci foarte mult look-ul. Învaţă de la un stilist cum să accesorizezi ţinutele festive!

Stilistul Anca Biro te învaţă cum să alegi accesoriile potrivite pentru o ţinută de ocazie.

1. Pune accesorii în zonele ramase libere
Daca ai o rochie prinsa dupa gât ori cu guler înalt, evita sa încarci aceasta zona cu un colier şi orienteaza-ţi atenţia spre o braţara sau o pereche de cercei, care, în acest caz, pot fi singurul accesoriu.

2. Nu te feri de combinaţiile de culori
Daca ai o ţinuta în tonuri predominant neutre, da-i o pata de culoare folosind un accesoriu albastru, verde, grena etc.

3. Alege cu atenţie pantofii
La rochiile de seara, pentru ca au materiale fine şi croiala delicata, e bine sa eviţi pantofii cu toc foarte înalt şi platforma, chiar daca ai gasit un model de ocazie, cu glitter, pietre ori alte aplicaţii. Orienteaza-te spre un model stiletto, caci sunt mult mai finuţii potriviţi ţinutelor de seara, spre unul clasic ori spre un model cu taieturi asimetrice şi interesante, dar fara platforma. Evita sa mai asortezi geanta cu pantofii.

4. Nu încarca prea mult ţinuta
Daca ai ales un accesoriu supradimensionat, celelalte trebuie sa fie abia sesizabile şi sa îl completeze pe acesta cât mai discret.  De exemplu, la un colier mare, asorteaza cercei cât mai mici (în nici un caz un model candelabru) şi un inel foarte simplu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro