Cristina Nichita la Romanian Fashion Week

De Revista Look, pe

Cristina Nichita se afla la a 6-a participare la acest eveniment si aduce pe scena festivalului colectia toamna-iarna 2008/2009.

Cristina Nichita la Romanian Fashion Week

Cristina Nichita, Nichi, se afla la a 6-a participare la acest eveniment si aduce pe scena festivalului colectia toamna-iarna 2008/2009.

Colectia abordeaza fenomenul „power dressing”, un stil prin care femeile sunt puternice si feminine. In centrul atentiei au fost imprimeurile grafice, taieturile extrem de clare si de actuale. Piesele de rezistenta au fost pantalonul, sacoul si mantoul, care dau un look masculin, dar cu un rafinament aparte. Culorile colectiei au fost cele naturale, nuante de maron, ocru si teracot, dar si alb/ negru si griul.„Colectia din acest an se distinge prin simplitatea aparenta, in spatele careia se ascunde un rafinament studiat. Femeia care o intruchipeaza reuseste sa imbine prestigiul profesional si carisma personala, folosindu-se de un cod vestimentar original, de inalta clasa. „Detaliile colectiei sunt masculine, dar feminitatea ramine o atitudine!”, declara creatoarea de moda Cristina Nichita.Text: Raluca Iorga; Foto: Wella

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!