Cele mai strălucitoare rochii ale vedetelor

De Andra Pecingina, pe

Paietele şi alte materiale strălucitoare reprezintă una din tendinţele în moda sezonului de toamnă-iarnă 2009-2010 şi vedetele au preluat-o cu succes pentru garderoba lor!
Podiumurile de modă ne-au adus modele impresionante semnate Nina Ricci, Balenciaga, Matthew Williamson, Sonia Rykiel, Gucci sau Balmain. În această iarnă se poartă paietele în timpul zilei dar sezonul de petreceri care urmează le va găsi potrivite pentru orice ocazie.

Aplicaţiile strălucitoare sunt introduse în ţinutele urbane pentru a complimenta croieli rigide sau materiale grele. Paietele apar în diverse forme şi în colecţiile  semnate Nina Ricci, Rodarte sau Thakoon, potrivite atât pentru o zi rece de iarnă cât şi pentru o noapte la dans.

După ce Michelle Obama a surprins recent audienţa într-o creaţie cu broderie strălucitoare, a venit timpul ca celebrităţile să adopte astfel de modele perfecte pentru petrecere!

Tendinţele în moda de sezon spun că orice tip de material strălucitor este potrivit pentru o petrecere şi vei observa în imaginile de mai jos faptul că paietele colorate şi aplicaţiile tip ţinte în nuanţe de auriu şi argintiu sunt în mare vogă!

Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Shakira, Rihanna, Taylor Swift, Victoria Beckham, Fergie, Natalie Portman, toate au cel puţin o rochie cu strălucire spectaculoasă în dulapul lor. Inspiră-te din stilul lor şi pregăteşte-te de petrecere!
Vezi mai multe imagini cu vedete purtând rochii strălucitoare în galeria noastră foto.
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!