Cele mai elegante vedete ale săptămânii trecute

De Geo Berciu pe
Vedetele au surprins şi săptămâna trecută cu creaţii elegante ale celor mai mari case de modă. Iată o selecţie a celor mai elegante vedete, realizată de specialiştii fashion.

Ca la orice apariiţie, Angelina Jolie a fost în centrul atenţiei, iar rochia Gucci Première a contribuit la farmecul vedetei.

Angelina-Jolie

Răvăşitoare a fost şi Keira Knightley în ţinuta semnată Giambattista Valli.

Keira-Knightley

Culoarea vibrantă a rochiei Emanuel Ungaro, dar şi tăietura acesteia, uşor retro, au adus-o pe Jena Malone în prim plan.

Jena-Malone

Un corp voluptos, îmbrăţişat de o rochie verde smarald Zac Posen au transformat-o pe Christina Hendricks într-un model de stil pe covorul roşu.

Christina-Hendricks

Alegerea cântăreţei Solange Knowles privind rochia de mireasă, o creaţie purtând semnătura Humberto Leon for Kenzo, va intra în istoria modei.

Solange

Feminină, dar sexy, astfel poate fi descrisă ţinuta Boss, purtată de Kate Bosworth la un eveniment monden săptămâna trecută.

Kate-Bosworth

Rihanna ne-a obişnuit cu outfiturile ei curajoase, însă această creaţie Altuzarra, de o roz diafan, iese puţin din stilul artistei.

Rihanna

De o eleganţă desăvârşită, Jennifer Lawrence nu putea alege decât o ţinută plină de rafinament, marca Christian Dior Couture.

Jennifer-Lawrence

Conştientă de formele-i perfecte, Olga Kurylenko mizează pe outfituri care-I scot în evidenţă atuurile, aşa cum este şi această rochie Dolce & Gabbana.

Olga-Kurylenko

Zac Posen este unul dintre cei mai populari designeri americani, aşa că nu este de mirare că şi Reese Witherspoon a apelat la el pentru o apariţie memorabilă.

Reese-Witherspoon

Dianna Agron a primit aprecieri unanime din partea fashionistelor cu rochia semnată Carolina Herrera.

Dianna-Agron

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, Pinterest)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro