Cel mai prost îmbrăcate vedete la premiile Emmy 2009

De Andra Pecingina pe

Decernarea premiilor Emmy a avut, ca orice gală ce implică celebrităţi, şi apariţii mai puţin reuşite pe covorul roşu.
Unele ţinute se încadrează doar uşor peste limita bunui gust, însă există excepţii în galeria cu imagini asigură vedetelor un loc în topul celor mai prost îmbrăcate!
Kyra Sedgwick arată întotdeauna foarte bine pe covorul roşu, însă pentru acest eveniment a ales o rochie roz din colecţia L’Wren Scott primavară 2010, rochie ce nu o flatează absolut deloc. Culoarea este prăfuită, Kyra ar fi putut miza pe o culoare aprinsă alături de tenul ei de porţelan. Aplicaţiile sunt  un dezastru în plus pentru combinaţia dificilă dintre croiala şi culoarea rochiei. 
Rochia Bottega Veneta purtată de Leighton Meester arată foarte bine pe podiumul de modă, în prezentarea colecţiei pentru toamnă-iarnă 2009, însă nu se potriveşte pe covorul roşu. Exagerarea detaliilor în stil grecesc nu o ajută pe actriţă, în special modul de închidere a bretelelor pe umeri. În schimb bijuteriile şi poşeta plic aleasă sunt excepţionale.  
Actriţa Ginnifer Goodwin a purtat o rochie Yves Saint Laurent roz fuchsia – o nuanţă nepotrivită pentru trăsăturile ei inocente. O lungime mini sau midi, ar fi pus în valoare mai bine silueta feminiă a protagonistei din „Big Love”. Faptul că poşeta plic şi sandalele platformă semnate Brian Atwood sunt în aceeaşi nuanţă de fuchsia nu ajută la imaginea generala pe covorul roşu. Uneori accesoriile pot salva situaţia!
Sarah Silverman de la „Comedy Central” a ales o rochie nepotrivită: croiala îi adaugă centimetri în plus pe şolduri, chiar dacă nuanţă electrizantă aleasă îi scoate în evidenţă trăsăturile frumoase.
Patricia Arquette este o actriţă cunoscută în televiziune, dar pentru seara decernării premiilor Emmy a optat pentru o rochie prea strâmtă: croiala şi lungimea scot în evidenţă silueta mult prea voluptuoasă a actriţei din „Lost Highway”.
Elizabeth Moss, actriţă secundară în serialul „Mad Men” ne induce în eroare purtând o rochie asimetrică alături de un colier XXL. La o a doua privire se observă drapajele creaţiei Reem Acra şi colierul incorporat în rochie. Vedeta nu intră neapărat pe lista neagră, dar ţinuta nu nea+a inspirat absolut deloc. 
Lista celor mai prost îmbrăcate vedete este completată de Victoria Rowell, protagonista serialului „The Young and The Restless” aduce pe covorul roşu o rochie imprimată cu imaginea preşedintelui american Barack Obama şi de Phoebe Price, într-o creaţie mult prea încărcată cu drapaje, pliseuri şi irizaţii ale materialului care ar arăta bine în Las Vegas poate, însă nu la gala decernării premiilor Emmy 2009.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro