Ce vor ei?

De Unica.ro, pe

Lisa Daily, autoarea cartii „Stop Getting Dumped! All You Need to Know to Make Men Fall Madly in …
Ce vor ei?Lisa Daily, autoarea cartii „Stop Getting Dumped! All You Need to Know to Make Men Fall Madly in Love with You and Marry THE ONE in 3 Years or Less” a oferit cateva tipsuri care sa ne ajute sa aflam ce vor ei de la jumatatea lor si sa putem veni in intampinarea lor. Iata cateva dintre ele.

Sa ai o viata a ta, pe cont propriu
Sa ai mereu grija de tine, sa fii atenta la stilul tau, sa nu-ti neglijezi prietenii si familia. Nu uita de lucrurile care-ti fac placere: de la excursii aventuroase, la plimbari in parc sau prin magazine ori de celelalte pasiuni. Daca esti o femeie puternica, ce si-a construit o viata independenta, le vei transmite impresia de siguranta si-si vor zice satisfacuti ca au gasit o femeie care „stie ce vrea”. Asa ca, „nu te astepta ca iubitul tau sa reprezinte intreaga ta existenta”, te sfatuieste Lisa Daily. Nu este suficient sa fii un satelit care se agita in jurul lui.

Lasa-l sa faca primul pas
E mai incitant pentru el si, in plus, se pare ca ei prefera ca initiativa sa le apartina lor, nu sa fie abordati. Pe de alta parte, daca il suni tu mereu, nu vei stii niciodata daca este intr-adevar interesat de tine, nu-i asa?

Sexy si atat
Se refera nu atat la stilul vestimentar, cat la atitudinea si comportamentul tau. O femeie trebuie sa se abtina de la comentarii directe sexuale, iar flirtul ei sa nu fie bazat pe atingeri „sexuale”. Acesta este un pas la care se trece abia in momentul in care relatia devine mai serioasa si mai intima.

Sexul poate astepta
Cam o luna … Nu uita ca sexul schimba mult dinamica unei relatii. In plus, in momentul in care se ajunge prea repede la sex, risti ca locul in care se deruleaza relatia sa fie doar dormitorul.

Nu te transforma intr-un factor de presiune
Barbatii au aversiune pentru orice fel de presiune. Ar trebuie sa eviti sa-l suni sau sa-i scrii de mai multe ori pe zi ori sa-l sufoci cu planuri de viitor. Cuvantul „casatorie” trebuie pronuntat destul de rar. „Barbatii nu vor sa ia constant pulsul relatiei. Ei prefera sa se bucure de ea”, scrie Daily.

Fii sigura pe tine
… si o persoana care nu accepta orice de la oricine. Barbatii respecta femeile care stiu ce vor si care nu se lasa calcate in picioare. Penalizarile tale indreptatite iti vor atrage respectul lui.

TEXT: Adina Branciulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!