Ce să porţi dacă ai picioare groase

De Libertatea pentru femei, pe

Anca Biro, stilistul „Libertatea pentru femei”, îţi spune ce piese ţi se potrivesc dacă ai picioare groase.

Pantalonii drepţi ascund picioarele groase

Poarta pantaloni al caror croi este drept de sus pâna jos. O alta varianta sunt pantalonii largi pe toata lungimea piciorului, din materiale mai subţiri, care sa mascheze gambele şi coapsele. Jeanşii skinny, strânşi pe picior de sus pâna jos scot în evidenţa bazinul şi coapsele groase, aşa ca evita-i. La fel, trebuie evitaţi şi pantalonii pana.

Rochii şi fuste vaporoase

Nu te avantajeaza fustele deasupra genunchiului, cele drepte sau conice. Cel mai bun model pentru tine este cel evazat, în A, pâna la genunchi sau chiar peste. Materialele fluide ascund mai bine zonele pline, caci cad natural fara sa se muleze. Rochiile lungi, pâna în pamânt sunt mult mai potrivite pentru tine, mai ales modelele vaporoase şi ample de vara.
Ce să porţi dacă ai picioare groase

Atrage atenţia în partea de sus

Pastreaza imprimeurile şi culorile deschise sau intense numai pentru partea superioara a corpului. De asemenea, poţi atrage atenţia în aceasta zona prin diverse trucuri cum ar fi: un decolteu în V, o bluza cu volan, un imprimeu floral delicat. Partea de jos are nevoie numai de piese uni în culori închise, nicidecum de imprimeuri aglomerate şi mari.
Ce să porţi dacă ai picioare groase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!