Ce intima e socializarea…

De Unica.ro, pe

Chiar daca sunteti in public, nu lasa pe nimeni si nimic sa te tina departe de jumatatea ta!

Ce intima e socializarea...Chiar daca sunteti in public, nu lasa pe nimeni si nimic sa te tina departe de jumatatea ta! Descopera trei trucuri infailibile pentru a-ti marca teritoriul asa cum se cuvine!

„STRECOARA-TE” IN ORICE CONVERSATIE

Din cand in cand, atunci cand turnura conversationala ti-o permite, insereaza mici aluzii despre cuplul vostru. Unde mergeti, ce ritualuri de weekend aveti, locatiile exotice in care planuiti sa va petreceti concediul anul acesta. Vei transmite mesajul „el e luat, fetelor!”, dar si ideea ca voi doi formati o echipa puternica.
DO NOT: Nu pune prea mult accentul pe pronumele personal „noi”. Vei da impresia de infumurare!

SUSTINE-L!

Ii vei atinge corzile sensibile, daca ii vei sluji drept suport emotional, atunci cand se simte incomod sau izolat. Caci, pana la urma, pana si urmasii lui Adam pot sa aiba momente cand se simt nesiguri pe ei. Abordeaza de departe o tematica de discutie pe care stii ca o stapaneste bine. Ii vei crea astfel o „portita” pentru a participa din nou, in mod activ, la discutie.
DO NOT: Abordarea directa, „drept la tinta”, nu e tot timpul eficienta. Nu-l interpela niciodata cu o formulare de genul „Iubi, ia spune-ne tu…”!

„BRODERIILE” SUNT LA MODA!

Doi pe fata, doi pe dos! Completeaza-ti iubitul in orice conversatie si abtine-te sa il contrazici. Coeziunea echipei consta in talentul tau de a strecura mici detalii edificatoare, si nu de a-l sanctiona ori corija.
DO NOT: Nimanui nu ii pasa de acele detalii pe care iubitul tau a uitat sa le specifice. In plus, situatia ar putea deveni penibila pentru partenerul tau, daca toti ochii se vor muta asupra ta.

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!