Cand este cel mai bun moment sa …

De Unica.ro, pe

… faci sex? Ora 7 – Poate parea o ora nepotrivita pentru iubiri pasionale, insa noi te …
Cand este cel mai bun moment sa ...… faci sex? Ora 7 – Poate parea o ora nepotrivita pentru iubiri pasionale, insa noi te asiguram ca merita. La aceasta ora matinala nivelul testosteronului este cu pana la 20 de procente mai mare decat in timpul serii. Hormonul sexual este responsabil in cazul femeilor pentru cresterea apetitului si le face corpul mult mai sensibil la atingeri.

… iti epilezi picioarele? Ora 8 – La aceasta ora se gasesc in sange multe celule responsabile pentru coagularea acestuia. Daca te tai din greseala, sangerarea se va opri mai rapid si va curge mai putin sange. In afara de asta, pielea este mult mai elastica in zorii zilei si de aceea posibilitatea de taiere este mult mai redusa.

… mergi la dentist? Ora 14 – Corpul percepe mai putin durerea la orele pranzului decat dimineata, deoarece concentratia de endorfina din sange este mult mai mare si aceasta joaca un rol important in alinarea durerii. Studiile au demonstrat ca lodocaina folosita de stomatologi pentru calmare actioneaza mai puternic si pe o perioada mai mare de timp intre orele 13-15.

… faci o sedinta? Ora 16 – Puterea de concentrare si memoria pe termen lung functioneaza in acest moment al zilei mult mai bine deoarece organismul este alimentat din plin cu oxigen. Motivul: prin corp circula multe eritrocite care transporta hemoglobina.

… mergi la un tratament cosmetic? Ora 17 – Dupa-amiaza temperatura corpului atinge valoarea maxima si de aceea pielea este irigata din plin cu sange. Din aceasta cauza tratamentele cosmetice si masajele isi fac mult mai bine efectul.

… faci sport? Ora 19 – Muschii, ligamentele si articulatiile sunt mult mai mobile deoarece cantitatea de substante care confera elasticitate creste seara. Un antrenament in forta va duce la cresterea masei musculare, iar exercitiile vor fi facute mult mai usor deoarece inima ajunge la capacitate maxima de functionare.

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!