Brose anti-celibat

De Unica.ro, pe

Esti singura? Timida? Ti-e teama sa preiei initiativa si sa abordezi un tip? Un site australian iti …
Brose anti-celibatEsti singura? Timida? Ti-e teama sa preiei initiativa si sa abordezi un tip? Un site australian iti vine in ajutor cu brosele pentru persoane single, un magnet pentru dragoste.

Brosele au fost inventate de specialistul IT si fondatorul website-ului Yes I Am Single (www.yis.com.au), Evan Diacopolous, si sunt o modalitate perfecta de a resuscita intalnirile amoroase de pe vremuri.

„Mesajul care figureaza pe brose e un inceput de conversatie, un subiect de discutie pentru persoanele timide si singure”, a declarat Diacopolous pentru Reuters. „Acum oamenii discuta online, isi traiesc visele si fanteziile pe internet, dar pe vremuri un barbat si o femeie se intalneau face to face, discutau si schimbau pareri, opinii (….)”.

Brose anti-celibatCa sa intre in posesia broselor, si, in egala masura, sa aiba acces nelimitat la forum in calitate de membri inregistrati, orice vizitator al site-ului trebuie sa plateasca o contributie de 23 de dolari australieni (15 dolari americani), cu alte cuvinte sa isi achizitioneze o brosa.

Diacopolous, la randul lui single, a fondat site-ul in luna aprilie a acestui an, dezamagit de superficialitatea relatiilor inchegate pe internet: „Oamenii cheltuie multi bani si mult efort psihic in ideea de a-si gasi jumatatile, dar li se intampla adesea sa ramana cu un gust amar. Eu zic ca „Oldies Are Goldies” si ca exista metode mai usoare de a-ti cauta un partener.”

Deocamdata, site-ul are doar 50 de membri, iar fondatorul isi incurajeaza adeptii sa incerce sa cunoasca oameni noi in viata de zi cu zi: „Poti sa cunosti pe cineva la supermarket, in tren sau in metrou. Ideea e ca ei sa stie ca si tu ii cauti”, spune afaceristul de 35 de ani.

Mai nou, membrii site-ului organizeaza si serate de reuniune exclusive, deocamdata doar in perimetrul Australiei (in Sydney si Melbourne). Pentru doritorii din alte tari, primul pas de interactiune sociala sunt forumurile, pline ochi de barbati si femei in cautarea dragostei.

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!