Beyonce lansează „Heat”, primul ei parfum

De Andra Pecingina, pe

După câţiva ani în care Beyonce Knowles a fost imaginea unor parfumuri celebre, a sosit timpul ca artista să lanseze pe piaţa de cosmetice un parfum cu semnătura ei, Beyonce „Heat”!
Beyonce „Heat” este un parfum dulce, cu arome de orhidee roşie, vanilie şi magnolie într-o sticluţă cu formă triunghiulară. Majoritatea artistelor americane şi-au creat propria linie de parfumuri, astfel că după nume ca Mariah Carey, Britney Spears, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Beyonce aduce fanelor sale o mostră a carismei sale!

„Pentru mine, un parfum reflectă atitudinea şi stilul unei femei. Îmi plac mult parfumurile, însă până acum nu am întalnit esenţa cu care să mă identific. Lucrând cu firma Coty, am reuşit să găsesc parfumul ideal, sofisticat şi seducător, care reflectă forţa mea interioară,” spune Beyonce despre „Heat”.

Parfumul va costa între 39 si 59 de dolari, lansarea oficială în SUA va avea loc în februarie 2010 iar în vara 2010 va deveni o marcă internaţională. Acesta va putea fi achiziţionat şi în anumite magazine online!

Cântăreaţa de 28 de ani a reprezentat pe rând parfumuri lansate de branduri ca Emporio Armani sau Tommy Hilfiger. În afara acestui nou contract pentru o linie de cosmetice, semnătura Beyonce mai apare pe linia vestimentară „House of Dereon”, realizată împreună cu mama ei.

Vezi mai jos reclama video pentru noul parfum Beyonce!

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!