Cum porţi şi asortezi catifeaua în sezonul rece

De Diana Sorescu, pe

Catifeaua este un material nobil, somptuos, ce naşte creaţii extrem de elegante, ce trebuie purtate cu atitudine. Iată 4 ţinute sexy, în tendinţe în sezonul rece!

Catifea

 
O salopetă de catifea va fi o alegere excelentă dacă vrei să laşi audienţa cu gura căscată! Diane Kruger poartă o creaţie negru abanos, asimetrică, decorată cu un brâu lat, prins cu fundă şi ciucuri.
 
O pereche de sandale negre şi un clutch bijuterie se combină fără cusur, pentru un look sexy, de seară.
  Rochiile de catifea sunt atât de rafinate, de elegante, de sobre şi sexy în acelaşi timp! Materialul moale, în ape lucioase, trebuie purtat cu precădere seara, aşa că o creaţie beige, ca cea a Vanessei Hudgens, o să cucerească pe toată lumea.
 
Animal print combinat cu o catifea preţioasă şi colanţi negri, maţi, egal succes! Kim Kardashian a purtat această ţinută cu 3 ani în urmă, însă este extrem de actuală! Vă spuneam că printul leopard rămâne pe val, iar colanţii ton sur ton cu încălţările sunt tendinţa sezonului rece, aşa că look-ul ei merge „copiat” în 2011!
 
Ne plac şi coafura de felină, iar machiajul smokey şi buzele nude sunt perfecte!
 
Un sacou de catifea e must have în garderoba ta! Această piesă poate fi purtată şi ziua, combinată cu jeanşi skinny şi balerini, dar şi seara, cu pantofi cu toc.
 
Pont: asortează-ţi nuanţa rujului cu catifeaua! (asta dacă nu e albastră!)
 
Cum porţi şi asortezi catifeaua în sezonul rece
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!