Antonia şi Inna şi-au făcut tatuaje împreună. Vezi unde şi ce reprezintă!

De Libertatea.ro pe

Cântăreața Antonia adoră tatuajele. Invitată astăzi, la Alarma ProFM, artista a dezvăluit că are 5 tatuaje, iar cel mai recent l-a făcut in Mexic, împreună cu Inna, și reprezintă o notă muzicală.

„Am cinci tatuaje. Pe mâna dreaptă o fundiță, pe stângă ochiul meu cu niște petale și o lacrimă.  Mă reprezintă, pentru că sunt o fire sensibilă. Pe piciorul stâng, jos, numele Mayei (n.r- fiica ei) scris, iar pe dreptul o notă muzicală pe care am făcut-o împreună cu Inna, în Mexic. Și ea și-a făcut la fel”, a spus Antonia.

Totul despre Antonia

Antonia Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989, la București. Este o cântăreață și un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.
Vezi mai multe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro