Amor multicolor

De Unica.ro, pe

Rosul il infierbanta, portocaliul il energizeaza, iar albastrul il linisteste. Culorile ii influenteaza …
Amor multicolorRosul il infierbanta, portocaliul il energizeaza, iar albastrul il linisteste. Culorile ii influenteaza iubitului tau nu numai starea de spirit, ci si libidoul. Descopera-le „cifrul” secret!

ALB
Barbatii acestei culori sunt timizi si de moda veche, preferand clasica pozitie a misionarului unor scheme complicate din Kamasutra.

ALBASTRU
Pasionali si neobositi, partenerii „albastri” se vor cala mereu pe preferintele iubitei lor si nu-i vor refuza… nimic!

GALBEN
In pat, el este neinfranat si atent la nevoile iubitei lui, singura lui „hiba” fiind starile schimbatoare de spirit.

MARO
Indragostiti de sentimentul de a fi doriti, barbatii care prefera maro-ul se pun pe planul doi, in favoarea jumatatii lor.

MOV
Preocupat de propria imagine si placere, barbatul mov vor stagna intr-o relatie, chiar daca nu este multumit pe plan sexual.

NEGRU
Aventurierii vastului taram erotic, barbatii cu profil negru sunt temerarii placerii supreme.

ROSU
Libidoul barbatului rosu intrece orice cote imaginabile, asa ca scuze de genul „Iubitule, seara asta ma doare capul” nu vor tine defel.

ROZ
Comozi, dar temperamentali, acesti parteneri se vor baza exclusiv pe cheful iubitei lor, preferand un film bun sau o iesire in oras unei harjoneli cu scantei.

PORTOCALIU
Atent la fiecare detaliu, pe barbatul care prefera portocaliul va trebui sa il surprinzi cu talentul de a fi mereu cu un pas inaintea asteptarilor lui.

VERDE
Barbatii care indragesc verdele au o perceptie ingenua asupra celei cu care impart momentele de climax, sfarsind nu de putine ori sifonati sufleteste dintr-o relatie.

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!