Alegeri parlamentare 2012: Top 4 blonde stilate din peisajul politic românesc

De Adina Radu, pe

Româncele sunt pasionate de modă, asta se ştie! Aşa că de ce ar face excepţie femeile din politică? Elena Udrea, Gabi Firea, Daciana Ponta şi Roberta Anastase, nişte doamne cochete din peisajul politic autohton.

Femeile stilate din politică

Gabi Firea este o figură nouă în sfera politică din România. Fosta vedetă de televiziune,probabil inspirată de soţul ei, primarul Florentin Pandele, a decis să se implice în politică. Gabi candidează pentru scaunul de senator din partea USL, iar figura ei este prezentă prin toate oraşele.
Din punct de vedere vestimentar, ea a fost mereu o femeie elegantă, ce s-a îmbrăcat cu mult bun gust. Ne place!
Alegeri parlamentare 2012: Top 4 blonde stilate din peisajul politic românesc
Elena Udrea este un personaj controversat, discutat, adorat şi blamat deopotrivă. Blonda din Buzău a avut un parcurs politic fulminant, ajungând chiar ministru al Turismului. În momentul de faţă, doamna Udrea candidează ca deputat pentru Roman.
Cât despre stilul voluptoasei doamne Udrea, nu sunt prea multe de spus. Este deja binecunoscută pasiunea acesteia pentru haine şi accesorii de lux, de la firme prestigioase, pentru genţi scumpe şi pantofi semnaţi de marile case de modă. Decolteurile sexy nu i-au fost niciodată străine, nici rochiile şi fustele mulate. Pentru că, de ce să nu fim sinceri, chiar are ce arăta!
Alegeri parlamentare 2012: Top 4 blonde stilate din peisajul politic românesc
Citeşte continuarea în pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!