A perfect gentleman

De Unica.ro, pe

Daca noi ne putem lauda cu o colectie intreaga de cravate, esarfe si accesorii pentru gat, de ce s-ar lasa …

Daca noi ne putem lauda cu o colectie intreaga de cravate, esarfe si accesorii pentru gat, de ce s-ar lasa Adamii mai prejos? In ultimul timp, si barbatii opteaza pentru astfel de „artificii”, dar cravata ramane totusi simbolul universal al masculinitatii. Si cifrul perfect pentru personalitatea… lui!

A perfect gentlemanSTRIPES. AND STARS?!

SECRET DECODER: Modelul clasic, „dungat”, il tradeaza drept o fire conservatoare, traditionalista si destul de refractara schimbarilor de orice fel.

A perfect gentlemanUNI MANIA

SECRET DECODER: Chiar daca pare un tip introvertit si timid, nu lasa aparentele sa te insele! E, de fapt, o fire indrazneata, caruia ii place sa iasa in evidenta.

A perfect gentlemanIMPRIMERIA NATIONALA

SECRET DECODER: Modelele de cravate in care abunda imprimeurile fanteziste tradeaza o personalitate care respinge, din start, monotonia si rutina. Pentru el, detaliile fac oricand diferenta.

A perfect gentlemanIN CARTOON MOTION

SECRET DECODER: Chiar daca e haios, fii pe pace, nu e chiar atat de serios! E un tip dezinvolt, dar si dezinvoltura poate trada, de cele mai multe ori, lipsa oricarei intentii serioase.

A perfect gentlemanSKIN ON SKIN

SECRET DECODER: Nu se da in laturi de la a testa senzatii tari ori placeri interzise. Din contra, pare ca nu poate trai „in priza” fara ele!

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!