6 trucuri să-ți reînnoiești garderoba cu bani puțini

De Unica.ro, pe

Inevitabil, vine o zi când te trezești cu sentimentul că toată garderoba trebuie schimbată din temelii. Problema în astfel de momente este că poți rămâne rapid fără toți banii de pe card, cumpărând impulsiv haine pe care, în anumite cazuri, le vei uita într-un sertar. În același timp, e normal ca la o perioadă de timp să vrei o schimbare de look, care să îți dea un aer proaspăt și să te scoată din rutina vestimentară. Poți face acest lucru și fără să bagi mâna adânc în buzunar, iar pentru asta îți trebuie puțină răbdare, dar și atenție și creativitate.

6 trucuri să-ți reînnoiești garderoba cu bani puțini:

  1. Vânează mereu cele mai bune reduceri

Fiecare mare lanț comercial de haine, pantofi și accesorii va avea perioadele sale de reduceri substanțiale, în care vei avea ocazia să găsești articolele preferate la prețuri extrem de avantajoase. Profită de astfel de oferte la ceasuri, dacă vrei să dai un refresh accesoriilor tale și planifică-ți mereu perioadele în care ieși mai des la cumpărături astfel încât să se suprapună acestor momente de reduceri avantajoase. În celelalte luni din an poți strânge bani, ca să te asiguri că vei dispune de resurse financiare atunci când vei avea nevoie.

  1. Profită de pe urma hainelor tale vechi

Una dintre greșelile cele mai frecvente este de a umple garderoba fără să scapi de hainele vechi, pe care nu ai de gând să le mai porți sau nu îți mai vin la fel de bine. Profită de pe urma lor și scoate-le la vânzare. Poți obține o sumă importantă care te va ajuta să-ți achiziționezi articole vestimentare noi cu o investiție mult mai ușor de suportat.

  1. Aruncă un ochi în garderoba bunicii

Știi foarte bine că toate trendurile sunt ciclice, iar de multe ori obiectele vintage sunt extrem de apreciate. Aruncă un ochi în garderoba bunicii, o spunem fără niciun fel de glumă. E posibil să găsești accesorii pe care să le adaptezi extraordinar de bine în garderoba ta actuală. Ce e foarte important, nu te vor costa nimic.

  1. Schimburi de articole vestimentare cu cele mai bune prietene

Organizează un weekend cu schimb de haine alături de cele mai bune prietene. Fiecare dintre voi va reuși cu siguranță să găsească obiecte vestimentare care să se potrivească perfect. E un truc simplu să aduci o culoare nouă printre hainele tale, fără să irosești bani.

  1. Mergi cu hainele vechi care încă îți mai plac la un croitor de încredere

Un croitor de încredere te-ar putea ajuta să dai o față complet nouă unei haine vechi, care nu te mai inspiră s-o porți. Această operațiune nu te va costa cât ar face-o o haină complet nouă și te vei bucura chiar de un design unic.

  1. Nu mai cumpăra haine impulsiv

Pare un sfat simplu, nu? Dacă nu vrei să mai dai mulți bani pe haine, nu mai cumpăra impulsiv. Oricât de simplu ar părea, este și cel mai greu de respectat. Vei vedea că dacă vei reuși să-l aplici, cu banii pe care altfel i-ai fi irosit vei putea chiar să îndrăznești să te gândești la acea pereche de pantofi pe care ai pus ochii de ceva timp, dar prețul de pe etichetă te-a descurajat de fiecare dată. Spre deosebire de produsele cumpărate impulsiv, acei pantofi chiar îi vei aprecia și purta cu plăcere.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: By Syda Productions

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!