Băieţii de la 3rei Sud Est au purtat haine de 30.000 de lei la Romanian Music Awards

De PR, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 14:05

Trupa 3rei Sud Est a avut o revenire spectaculoasă în show-biz-ul românesc, odată cu decernarea Romanian Music Awards, de la Craiova.
Laurenţiu Duţă, Viorel Sipos şi Mihai Budeanu au atras atenţia prin ţinutele purtate pe covorul roşu, gândite special pentru acest eveniment de către stilistul Răzvan Sanda. Cei trei au fost consideraţi printre cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi, primind complimente chiar şi de la Cătălin Botezatu.
Fiecare membru al trupei a purtat o ţinută potrivită personalităţii sale, îmbinând piese sofisticate şi elegante cu elemente casual.
Laurenţiu Duţă a avut un look „college”, cu papion şi teneşi în picioare. El şi-a propus să scoată în evidenţă spiritul „forever young”.
Mihai Budeanu a fost un dandy modern, cu ochelari de soare fumurii, eşarfă din mătase naturală, smoking negru şi jeanşi, în timp ce Viorel Sipos a devenit un gentleman extravagant, cu sacou cadrilat, cu revere din mătase şi cămaşă cu jabou.
Revenirea 3rei Sud Est pentru o seară, pe scena premiilor Romanian Music Awards a însemnat pentru noi o provocare. Ne-am dorit din tot sufletul ca această apariţie să fie reuşită, din toate punctele de vedere. Când a venit vorba de ţinutele pe care trebuia să le purtăm pe covorul roşi şi pe scenă, am apelat la prietenul nostru Răzvan Sanda, care a avut grijă să arătăm ‘ca scoşi din cutie’. Am primit felicitări de la foarte multă lume încântată de aspectul nostru„, a declarat Laurenţiu Duţă.
Foto: Unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!