Începe acțiunea! Cum sunt influențate zodiile de tranzitul lui Marte prin Scorpion

De Mădălina Manole pe 08 decembrie 2017
Marte, planeta acțiunii, tranzitează semnul Scorpionului începând cu data de 9 decembrie și până pe 26 ianuarie, când intră în Săgetător, iar acest aspect este menit să influențeze toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează. 

Planeta Marte îndeamnă la acțiune și provoacă zodiile să ia atitudine în domeniul pe care-l afectează tranzitul. Este momentul să se înceapă lupta pentru îndeplinirea viselor, pentru rezolvarea situațiilor abandonate până acum. Se cere mai multă activitate pentru îndeplinirea scopurilor, iat toate demersurile vor fi susținute de Marte, începând cu data de 9 decembrie. Iată cum sunt influențate zodiile de tranzitul planetei Marte prin semnul Scorpionului!

Berbec

Marte, planeta care, totodată, guvernează zodia Berbec, va tranzita sectorul moștenirilor și al banilor deținuți împreună cu alte persoane, ceea ce înseamnă că nativii Berbec vor fi interesați în această perioadă să-și pună în ordine situația financiară și tot ce are legătură cu aspectul banilor proveniți din aceste două surse.

Taur

Nativii Taur vor avea parte de acțiune în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor, fapt ce-i îndeamnă să investească mai mult în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. Poate fi vorba despre semnarea unui act la locul de muncă, amânat în trecut, sau chiar de semnarea unui act de căsătorie.

Gemeni

Marte își începe traseul în sectorul muncii și al sănătății și alături de Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le va aduce nativilor Gemeni rezultatele mult așteptate în urma tuturor eforturi susținute în ultima perioadă de timp. Este momentul culegerii roadelor.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani