Cum te afectează Luna Neagră din 9 noiembrie? Aspectul durează 9 luni

Pe data de 9 noiembrie Luna Neagră își începe traseul prin semnul Capricornului, aspect care va dura 9 luni. Fiecare zodie, în funcție de sectorul astrologic pe care se petrece tranziția, va fi afectata.

Luna Neagră, cunoscută și sub denumirea de Lilith, nu este o planetă, ci este un punct virtual care reprezintă karma, cu alte cuvinte lecțiile cu care venim din altă viață și lecțiile pe care trebuie să le învățăm în această viață. Asocierile mitologice o descriu pe Lilith ca fiind Regina Nopții, Zeița Lunii Negre, prima soție a lui Adam care nu s-a lăsat supusă de acesta sau, în alte interpretări, Zeița Mortii.

Berbec

Luna Neagră va tranzita casa responsabilă cu ascensiunea socio-profesională. Nativii Berbec se vor confrunta la locul de muncă cu încurcături de natură să le pună într-o lumin[ proastă activitatea și să vicieze relațiile cu sefii.

Taur

Luna Neagră din 9 noiembrie va afecta segmentul convingerilor superioare și al conștiinței. Nativii Taur vor trece printr-o perioadă frustrantă în care își vor pune la îndoială credințele și faptele și vor căuta să adopte cea mai bună atitudine pentru a se împăca cu trecutul și cu destinul lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: