Cum te afectează Luna Neagră din 9 noiembrie? Aspectul durează 9 luni

Pe data de 9 noiembrie Luna Neagră își începe traseul prin semnul Capricornului, aspect care va dura 9 luni. Fiecare zodie, în funcție de sectorul astrologic pe care se petrece tranziția, va fi afectata.

Luna Neagră, cunoscută și sub denumirea de Lilith, nu este o planetă, ci este un punct virtual care reprezintă karma, cu alte cuvinte lecțiile cu care venim din altă viață și lecțiile pe care trebuie să le învățăm în această viață. Asocierile mitologice o descriu pe Lilith ca fiind Regina Nopții, Zeița Lunii Negre, prima soție a lui Adam care nu s-a lăsat supusă de acesta sau, în alte interpretări, Zeița Mortii.

Berbec

Luna Neagră va tranzita casa responsabilă cu ascensiunea socio-profesională. Nativii Berbec se vor confrunta la locul de muncă cu încurcături de natură să le pună într-o lumin[ proastă activitatea și să vicieze relațiile cu sefii.

Taur

Luna Neagră din 9 noiembrie va afecta segmentul convingerilor superioare și al conștiinței. Nativii Taur vor trece printr-o perioadă frustrantă în care își vor pune la îndoială credințele și faptele și vor căuta să adopte cea mai bună atitudine pentru a se împăca cu trecutul și cu destinul lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: