Venus în Scorpion: 3 zodii vor avea noroc în dragoste toată luna noiembrie

De Unica.ro pe 07 noiembrie 2017
Pe data de 7 noiembrie, Venus își începe traseul prin semnul Scorpionului și îl va tranzita până la sfârșitul acestei luni, urmând ca, din 1 decembrie, să își facă intrarea în semnul Sagetătorului.

Venus, numită în astrologie și Micul Benefic, este considerată a fi planeta iubirii, a frumuseții și a sex-appeal-ului. Intrarea lui Venus în semnul Scorpionului este un aspect care trezește la viață vechi sentimente, dă naștere marilor povești de dragoste, stimulează dorința sexuală și vine la pachet cu poftă de aventură. Însă, doar 3 zodii se vor bucura de aspectele sale benefice pe parte sentimentală. Iată care sunt acestea!

Rac

Nativii Rac trăiesc luna aceasta o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme. Tranzitul planetei Venus prin semnul Scorpionului le cade pe casa iubirii și a relațiilor sentimentale, unde, alături de Soare și Jupiter, Marele Benefic, aduce cadouri și realizări în relația de cuplu. Urmează o perioadă prosperă în care pot oficializa relația sau pot deveni părinți, însă mici gelozii și posesivitati își pot face, totuși, simțită prezența.

Scorpion

Nativii Scorpion vor avea un aliat puternic începând cu data de 7 noiembrie și până la sfârșitul lunii. Aceștia vor trăi noi experiențe sentimentale și nu se vor da înapoi de la nimic. Vor fi caracterizați de optimism, veselie și de poftă de viață, iar dorința de flirt va atinge nivelul maxim. Se pot naște în această perioadă adevărate pasiuni, inclusiv pentru persoane pe care deja le cunosc.

Capricorn

Sansa ca nativii Capricorn să se îndrăgostească în această lună și să pună bazele unei relații ce poate ajunge la altar, este foarte mare, mai ales că Venus în Scorpion le tranzitează casa proiectelor și a planurilor pe termen lung. Totodată, se vor apropia mai mult de acele persoane cu care au pasiuni în comun și vor dezvolta relații ce le vor aduce beneficii pe viitor.

Citeste și – Cele mai norocoase zodii în noiembrie 2017

Citeste și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Sursa foto: Shutterstock

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară