Horoscop lunar varsator

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Vărsător

Anul nu începe cu vești bune la capitolul sănătate, nativii Vărsător fiind nevoiți să acorde mai multă atenție acestui aspect. Pe parte relațională și profesională, însă, va fi o perioadă benefică, cu toate că vor avea o ușoară tendință de izolare și vor trece prin dileme existențiale menite să le schimbe percepția și modul de gândire.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Vărsător - Sănătate

Nativii Vărsător sunt predispuși îmbolnăvirilor în această perioadă, însă este vorba de probleme de sănătate usoare. Atenția trebuie să se îndrepte către afecțiunile deja existente, deoarece există riscul de a se acutiza. Pot găsi rezolvări în autoanaliza pe care sunt dispuși să o facă despre propria persoană.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Vărsător - Dragoste

Faptul că sunt optimiști și încrezători în propriile farmace, dar și faptul că sunt dispuși să socializeze și să cunoască persoane noi, le va aduce conjuncturi favorabile și pot cunoaște persoane care să le pună inima pe jar.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Vărsător - Carieră

În ceea ce privește cariera, Marte, planeta acțiunii, si Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, vor favoriza îndeplinirea unui vis sau o reușită profesională în sfera proiectelor personale la care nu se așteptau.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: