Horoscop lunar varsator

01 July 2017

În luna iulie reușești să te exprimi în modul cel mai autentic, cât timp creezi, iubești și îți îndeplinești activitățile cu multă bucurie. Dai dovadă de multă îndemânare, de spirit tânăr, știind cum să te adaptezi la situațiile neprevăzute. Debordezi de energie și entuziasm, preferând să te recreezi în modul activ, plecând într-o excursie sau te poți înscrie la un curs de dans.

Horoscopul dragostei

Este o lună fierbinte, în privința relației cu sexul opus. Știi cum să te bucuri de viață acum, în dragoste, aprinzându-te cu mare ușurință. Ești pasional, direct și dispus pentru a cuceri ceea ce îți dorești. Dai dovadă de multă deschidere, dorință de a comunica mai mult, fiind un partener de flirt destul de bine antrenat. Lași iubirea să te conducă, implicându-te în relații de dragul cuvintelor frumoase. Îți place acest joc permanent „de-a iubirea”, în care poți să reeditezi iar și iar momente „unice”, romantice.

Horoscopul banilor

Starea ta de optimism, de spontaneitate, originalitate îi poate lua pe colegi prin surprindere. Ești capabil să faci față oricărei competiții. Dacă te gândești să începi acum o nouă afacere, parte a doua a acestei luni este una favorabilă pentru a-ți împlini un vis mai vechi.

Horoscopul sănătății

Ești în plină formă, nu se poate spune că suferi de vreo problemă gravă. Trebuie să acorzi totuși atenție călătoriilor, timpului pe care îl acorzi relaxării.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: