Horoscop lunar varsator

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a deveni mai agresivi, atât fizic, cât și verbal, în următoarea perioadă și ar trebui să învețe să se tempereze. Este posibil să primească un cadou sau cineva drag să le facă o surpriză de proporții care să le schimbe, cel puțin pentru o perioadă, starea emoțională.

Horoscopul lunii iulie 2018 Vărsător – Carieră

Nativii Vărsător care s-au luptat să obțină o avansare sau care au încercat până acum să-și schimbe cariera sau locul de muncă, se pot aștepta la surprize plăcute după data de 13 iulie. Însă, dacă au fost delăsători și jobul a fost o povară pentru ei, ar putea lua decizia radicală să renunțe. După 26 iulie, cu Mercur retrograd, trebuie să aibă grijă la modul în care-și susțin părerile. Comunicarea poate deveni greoaie.

Horoscopul lunii iulie 2018 Vărsător – Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Vărsător nu se prea preocupă de relația de cuplu și au tendința de a flirta. Devin nepăsători, posibil ca o metodă de răzbunare. Nativii singuri sunt predispuși aventurilor, însă nimic nu va fi pe placul lor. Eclipsa de Luna din 27 iulie poate ajuta la reechilibrarea situației în cuplu, acolo unde acest lucru se vrea.

Horoscopul lunii iulie 2018 Vărsător – Sănătate

Luna iulie este presărată cu tensiuni, stres și oboseală, iar nativii Vărsător nu se vor afla în cea mai bună formă. Stările se vor accentua după 26 iulie și se recomandă odihnă și evitarea suprasolicitării și a exceselor de orice fel.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: