Horoscop lunar varsator

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Vărsător

Cariera este pe primul loc şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să atingi performanţa. Vei avea parte de noi cunoştinţe care te vor ajuta să evoluezi în toate planurile. Va fi mai greu să găseşti un echilibru emoţional în această perioadă, dar nu va fi imposibil. Te simţi mai sigură şi mai stăpână pe acţiunile tale şi efectele se vor observa în tot ceea ce faci.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Vărsător – Carieră

Luna debutează cu probleme pe plan financiar, însă după jumătatea perioadei situaţia se va mai redresa. Foloseşte-te de persoanele nou cunoscute pentru a evolua în carieră. Şansele de a face o schimbare benefică pe această direcţie sunt foarte mari.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Vărsător – Dragoste

Pe plan amoros te vei bucura de activitate şi socializare. Vei fi prinsă în întâlniri, călătorii cu prietenii şi ieşiri neprogramate în oraş. Îţi place acest stil de viată şi te simţi în largul tău, însă dacă ai o relaţie stabilă ai grijă să nu-ţi răneşti partenerul. Şansele unei aventuri sunt mari. Nativii Vărsător care nu au o relaţie îşi pot întâlni jumătatea în această perioadă.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Vărsător – Sănătate

Starea sănătăţii este destul de delicată. Nu sunt probleme de nerezolvat, însă oboseala îşi spune cuvântul. Eşti solicitată profesional mai mult decât ţi-ai dori şi deja a devenit un motiv de stres. Este recomandat să apelezi la un stil de viaţă sănătos care să implice mai multă mişcare şi o alimentaţie sănătoasă.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: