Horoscop lunar varsator

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Vărsător

În această lună ești dedicat muncii, dând dovadă de ambiție și conștiinciozitate la locul de muncă. Colaborarea cu colegii este oarecum tensionată, reușind totuși să faci față atacurilor venite din partea acestora. Spre sfârșitul acestei luni îți concentrezi atenția și energia către relația de cuplu, punând mai mult accent pe comunicarea sinceră și constructivă.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Vărsător - Cariera

La locul de muncă te implici foarte mult, dând dovadă de seriozitate și organizare, punând la punct fiecare activitate. Muncești mult, rămânând chiar și peste program, tocmai pentru a finaliza sarcinile de serviciu. Acumulezi noi informații dintr-un domeniu care îți poate aduce recunoaștere în plan social și profesional, pe viitor.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Vărsător - Dragoste

Știi cum să te faci apreciat, observat și admirat de către sexul opus. Dai dovadă de umor acum, reușind să jonglezi cu cuvintele foarte ușor, pentru a putea atrage în mrejele tale persoana dorită. Știi să-ți exprimi gândurile, să „vrăjești” pur și simplu partenerul de dialog. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, se pare că apar acum evenimente foarte interesante, care te vor apropia și mai mult de partenerul de cuplu.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Vărsător - Sănătate

Este o perioadă în care sănătatea proprie trebuie să devină o prioritate. Chiar ai nevoie de o consultație, de investigații medicale.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: