Horoscop lunar varsator

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Vărsător

Nativii Vărsător  vor manifesta un interes deosebit în luna martie pentru partea financiară, pentru călătorii și comunicare, dar și pentru a-și perfecționa abilitățile. Începutul de lună le va aduce oportunităși financiare, iar după jumătatea lunii martie vor avea ocazia să întâlnească persoane cu care vor fi surprinși de compatibilitatea intelectuală.

Horoscopul lunii martie 2018 Vărsător – Carieră

Luna martie le va aduce nativilor Vărsător un potențial uriaș de negociere, iar acest fapt îi va ridica pe culmile succesului dacă vor ști cum să-și pună în aplicare abilitățile.  Vor avea idei ingenioasă, sclipiri de moment și-și vor atrage stima superiorilor la locul de muncă.

Horoscopul lunii martie 2018 Vărsător – Dragoste

Nativii Fecioară vor fi atrași (și chiar se pot lăsa cuceriți) de persoane inteligente, cu care să poarte discuții din orice domeniu, inclusiv filozofice, spirituale și religioase. Se pot lega relații de durată bazate pe comunicare și compatibilitate de idei. Pe de altă parte, relațiile legate în această perioadă pot purta interese materiale ascunse, însă vor fi ambalate în mult erotism.

Horoscopul lunii martie 2018 Vărsător – Sănătate

După jumătatea lunii martie energia scade și poate evidenția afecțiuni ascunse, unele chiar mai vechi, care să le dea mari bătăi de cap nativilor Vărsător. Starea de slăbiciune generală a organismului îi va demoraliza pe aceștia, cu precădere către final de lună, când își vor face reproșuri și vor căuta înțelegere și sprijin în jurul lor.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: