Horoscop lunar varsator

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Vărsător

Este o lună favorabilă investițiilor, prin urmare cei născuți în zodia Vărsător ar putea să se preocupe mai mult de acest aspect. Cu alte cuvinte, pot investi sume mici de bani și pot avea profit neașteptat.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Vărsător – Carieră

Poți fi ajutată în ascensiunea profesională sau în găsirea unui loc de muncă de o persoană cu influență, de o persoană cu funcție și ai face bine să fii edschisă către socializare, deoarece o poți întâlni întâmplător în cadrul unui eveniment.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Vărsător – Dragoste

Dacă la începutul lunii te străduiești din răsputeri să recâștigi încrederea partenerului de cuplu și să duci relația la alt nivel, către finalul perioadei analizate te lași atrasă într-un flirt și simți să cucerești, fie din răzbunare, fie pentru a-ți demonstra ție că poți. Atenție la crizele de gelozie și posesivitate care se pot accentua în această perioadă.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Vărsător – Sănătate

Configurația astrală a începutului de lună aduce vindecare și un tonus psihic excepțional, înlăturând gândurile și negative care au bântuit până acum nativii. Atenție și prudență se cere, însă, către final de lună, când riscul de accidente, lovituri, traumatisme crește.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: