Horoscop lunar berbec

01 May 2018

Horoscopul lunii mai 2018 Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de acțiune pe toate planurile. Sunt sfătuiți să se țină departe de conflicte, cu precădere în relația de cuplu, și să acorde o atenție deosebită odihnei și alimentației. Urmează o perioadă benefică reamenajărilor în locuință și rezolvării unor chestiuni administrative.

Horoscopul lunii mai 2018 Berbec – Carieră

La modul general, pentru nativii Berbec, luna mai vine cu progrese pe plan profesional și chiar creșteri salariale, însă pentru a beneficia de acestea nu este recomandat să intre în conflict cu colegii de muncă, mai ales cu superiorii. Începutul lunii vine cu confuzie și suprasolicitare psihică, însă pe parcurs lucrurile se vor aranja. Încearcă să nu dai bani cu împrumut spre sfârșitul perioadei analizate și nici să faci cheltuieli mari.

Horoscopul lunii mai 2018 Berbec – Dragoste

Dacă în prima parte a lunii șansele de a începe o relație sunt mari, în a doua parte a lunii, din păcate, cresc șansele de a trăi dezamăgiri profunde. Relația se poate dovedi a fi o simplă aventură. Pe de altă parte, este posibil ca o fostă iubire să reapară în calea ta și să-ți pună, din nou, inima pe jar. Atenție la șantaj sentimental și la gelozii extreme.

Horoscopul lunii mai 2018 Berbec – Sănătate

Nativii Berbec nu duc lipsă de energie, însă problema ar fi că ar putea să o direcționeze greșit în perioada următoare și să-și pună singuri bețe în roate. Se cere mai multă odihnă și relaxare. De asemenea, nu te implica în mai multe activități deodată pentru că riști să nu le faci față.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: