Horoscop lunar berbec

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Berbec

Luna martie le aduce nativilor Berbec preocupări în domeniul profesional, al relatiilor cu persoana iubită și pe segmentul sănătate. Dacă în prima parte a lunii martie se vor simți mai epuizați decât de obicei, starea generală li se va îmbunătăți după jumătatea lunii, cu atât mai mult cu cât pe plan amoros vor traversa o perioadă excepțională. De asemenea, luna martie vine cu provocări importante legate de personalitatea nativilor Berbec.

Horoscopul lunii martie 2018 Berbec – Carieră

Va fi o lună solicitantă din punctul de vedere al carierei. Vor trece prin lecții dure și vor fi puși la încercare de Saturn, Planeta Învățător. Își vor asuma mai mult ceea ce fac la locul de muncă, vor fi nevoiți să se impună, dacă până acum nu au făcut-o, și să lupte mai mult pentru drepturile lor.

Horoscopul lunii martie 2018 Berbec – Dragoste

După a doua jumătate a lunii, șansele de a începe o relație sau de a o  consolida pe cea existentă cresc foarte mult. Cu Venus, Planeta Iubirii, în semnul lor, vor beneficia de un context favorabil pentru a-și îmbunătăți starea sentimentală. Este momentul marilor împăcări, poate și al cererilor în căsătorie, însă finalul de lună le va testa nativilor Berbec sentimentele. Pot fi puși la încercare strecurându-le subtil dorința de flirt și aventură.

Horoscopul lunii martie 2018 Berbec – Sănătate

Chiar dacă în prima parte a lunii nu se vor simți în apele lor și vor avea tendința de a se retrage din arenă, cu ajutorul Soarelui, Energia, vor găsi resursele necesare pentru a lupta, ulterior, până la capăt pentru idealurile lor, în special cele profesionale. Și, da, vor reuși să iasă învingători, însă își vor folosi toate rezervele pentru asta. Cu somn, calm și diplomație vor depăși perioada cu bine.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: