Horoscop lunar berbec

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Berbec

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să evite cheltuielile masive luna aceasta și mai ales să nu se victimizeze în fața celorlalți, atitudine care le-ar putea aduce daune imaginii și statutului. Calmul și răbdarea vor fi cei mai buni aliați ai reușitei în această perioadă.

Horoscopul lunii iulie 2018 Berbec – Carieră

În prima parte a lunii, nativii Berbec sunt sfătuiți să se concentreze pe relațiile cu colegii de muncă și pe buna organizare a sarcinilor astfel încât să se bucure de susținerea și aprecierea șefilor. Spre final de lună sunt posibile conflicte, critici, ironii din partea unor colegi mai invidioși, iar în jurul datei de 26 iulie comunicarea cu aceștia poate fi mult afectată. Financiar vor observa o redresare a situației, în special după 10 iulie, însă nu trebuie să se aștepte la sume mari de bani.

Horoscopul lunii iulie 2018 Berbec – Dragoste

În prima parte a lunii iulie, cei născuți în zodia Berbec vor trece prin discuții cu partenerul de viață, își vor exprima nemulțumirea față de acesta și vor căuta un punct comun de care să se agațe pentru a continua. Situația se îmbunătățește abia după 23 iulie când vor simți energia benefică a Soarelui în segmentul sentimental.

Horoscopul lunii iulie 2018 Berbec – Sănătate

Se poate ca nativii Berbec să treacă prin stări de discofort general în prima parte a lunii iulie, posibile dureri de cap sau de oase, iar după data de 26 iulie să devină epuizați și să simtă nevoia unei minivacanțe pentru a-și reîncărca bateriile.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: