Horoscop lunar berbec

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Berbec

În această lună te simți responsabil pentru familia ta. Muncești și te implici pentru a restabili starea de echilibru și de armonie în relația cu cei dragi. Acțiunile tale sunt orientate către renovare, reparații, investirea în propria gospodărie. Muncești mult, mai ales în propria casă, cu multă ambiție și entuziasm.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Berbec - Cariera

Îți vine destul de greu să realizezi un echilibru între viața de familie și carieră. Cu toate acestea, reușești să te mobilizezi și să rezolvi, în mare parte, problemele care țin de profesie, de locul de muncă. Nu este nimic simplu dar nici în panică nu trebuie să intri, atunci când vine vorba de obligațiile de serviciu. Ai nevoie și de relaxare alături de cei dragi, pentru a reuși să te restabilești, din punct de vedere fizic și mental.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Berbec - Dragoste

Se poate vorbi de o perioadă intensă, plină de pasiune, în plan amoros. Nu vor lipsi momentele de surpriză, de emoție profundă, putând fi vorba chiar de luarea deciziei bruște de a te căsători. Ești fermecător, plin de energie, bucurându-te de aprecierea venită din partea sexului opus. Știi cum să comunici, cum să îți spui punctul de vedere, cât timp te lași învăluit de lumina dragoste

Horoscopul lunii septembrie 2017 Berbec - Sănătate

Este nevoie de mai multe investigații medicale pentru confirmarea unui diagnostic. Ai acum ocazia să rezolvi o problemă mai veche de sănătate sau să găsești un tratament mult mai eficient. Spre sfârșitul acestei luni ți-ar prinde foarte bine câteva zile libere, pentru a te relaxa în mijlocul naturii.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: