Horoscop lunar berbec

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Berbec

Luna aceasta nativii Berbec vor acorda o importanță deosebită carierei. Aspectele astrale îi ajută să exceleze la acest capitol şi roadele muncii nu vor întârzia să apară. Marte, planeta care guvernează zodia Berbec, va fi în antifază cu iniţiativele tale şi, din acest motiv, vei resimţi o uşoară agresivitate faţă de tine şi faţă de cei din jur. Pe de altă parte, însă, Venus, planeta iubirii îţi va lumina latura sentimentală şi vei avea ocazia să cunoşti oameni noi, oameni de care să te ataşezi sufleteşte.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Berbec – Carieră

Este o lună favorabilă pentru consolidarea bugetului şi pentru demararea unor noi proiecte, însă, trebuie să iei deciziile importante cu mare atenţie, căci Marte nu este de partea ta. Totodată, poţi obţine profit din activităţi extra, poţi primi o moştenire sau ţi se poate aproba un credit. Pentru a încheia luna cu bine, trebuie să analizezi tot ce este nou pe parte financiară şi să fii prudentă în alegeri.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Berbec – Dragoste

Venus te ajută în această perioadă să descoperi noi oportunităţi pe parte sentimentală. Fie este vorba de un nou partener, fie de un prieten care-ţi declară iubirea. Poţi începe să fii cu ochii în patru şi la locul de muncă. Cineva te admira mai mult decât crezi şi poate ar trebui să-i dai o şansă. Berbecii care se află într-o relaţie ar putea avea conflicte şi şi-ar putea evidenţia o latură mai puţin plăcută şi cunoscută de partener.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Berbec – Sănătate

Te poţi confrunta cu mici indispoziţii, dar vor fi trecătoare. Nu ar fi rău să te odihneşti mai mult şi să încerci nişte vitamine. Ai nevoie de energie şi nu-ţi permiţi să nu fii în cea mai bună formă, având în vedere că vei avea o activitate puternică în plan profesional.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: