Horoscop lunar berbec

01 July 2017

În luna iulie ai șansa să-ți pui în valoare abilitățile de a comunica, a colabora și a lansa proiecte interesante. Te simți în largul tău, cât timp te regăsești prin ceea ce faci, reușind să atragi atenția și aprecierea celorlalți. Ești ambițios, curajos și chiar vei reuși să-ți atingi scopurile în plan financiar, dacă vei ține cont și de părerile și ideile colaboratorilor. Pui preț acum pe onestitate dar și pe inteligență, exploatând la maxim capacitățile tale creatoare.

Horoscopul dragostei

Relația cu partenerul de cuplu este mult mai deschisă, plină de afecțiune, îndeosbi în prima parte a lunii analizate. Discutați mult despre proiecte comune, fie că este vorba despre afaceri, fie că vă doriți să găsiți un mod mult mai eficient de a face bani, cert este că sunteți într-o continuă agitație, din dorința de a construi ceva de durată. Preferi să-ți petreci timpul alături de partener, într-o atmosfară liniștită, încercând să te ții la distanță de agitația lumii.

Horoscopul banilor

Ai, în această lună, șansa de a primi bani în urma unor investiții făcute cu ceva timp în urmă. Este timpul să-ți valorifici propriile abilități creatoare și să-ți faci o nouă strategie pentru a atrage noi beneficii financiare.â

Horoscopul sănătății

Debordezi de energie, poftă de viață, în această lună. Chiar nu poți sta locului, ești permanent pe fugă, gata în orice moment să sari în ajutorul celorlalți. Te poți confrunta însă cu probleme care țin de căile respiratorii, alergii, migrene dar și cu tensiune arterială alternantă. Fii precaut atunci când ai de făcut deplasări!

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: